Zevenstar Bierbrouwwedstrijd

Zevenstar organiseert bierbrouwwedstrijd in Nieuwegein

Zevenstar Bier organiseert dit jaar weer een bierbrouwwedstrijd voor de leden van het Zevenstar bierbrouwers Gilde en voor de thuisbrouwers in Nieuwegein.

07 november 2018 om 11:06


Ontstaan bierbrouwwedstrijd/Zevenstar Bier

Zevenstar Bier wordt gebrouwen op initiatief van het Zevenstar Bier collectief. In 2013 ontstond het idee om voor Nieuwegein een eigen bier te brouwen. Door het organiseren van een bierbrouwwedstrijd voor de thuisbrouwers in Nieuwegein is dit gelukt. Aan de hand van een recept van de winnende deelnemers in 2014, is Zevenstar Bier ontstaan.

Bierbrouwwedstrijd

Vanaf november t/m begin januari is het weer mogelijk voor bierbrouwers om te beginnen aan het brouwen van een lekker biertje, een Saison bier. Voor de winnende deelnemer wordt in februari 1000 liter van het winnende saison bier gebrouwen, wat vervolgens in maart verkrijgbaar zal zijn in diverse winkels. De naam van de winnaar zal op het etiket van het biertje komen te staan.

De uiteindelijke inleverdatum voor het gebrouwen bier is op 22 januari 2019. Dan worden de ingeleverde brouwsels gekeurd.

Aanmelden

Om mee te doen met de brouwwedstrijd moet contact worden opgenomen met Zevenstar.
Dit kan via hun e-mail.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Stella Artois

Stella Artois in Sex and the City
In deze reclame van Stella Artois zie je Sarah Jessica Parker als Carrie Bradshaw. Carrie kiest nadat ze weer nat wordt door een bus voor Stella Artois. Met deze kleine verandering doe je namelijk veel goeds.

Meer reclames van Stella Artois