Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zundert Trappist naar de VS | De Kievit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zundert Trappist naar de VS

23 mei 2018 om 09:37

Naar aanleiding van het succes van Zundert Trappist in Nederland en Europa zal trappistenbierbrouwerij De Kievit dit bier binnenkort ook naar de Verenigde Staten exporteren. 

Zundert Trappist
Zundert 8
Zundert Trappist in een glas

De VS

"Wij kregen steeds meer vragen vanuit Amerika om Zundert Trappist ook daar beschikbaar te stellen. Ons bier neemt binnen de familie van trappistenbieren een unieke plaats in.", aldus broeder Christiaan. "De licht kruidige toets maakt het bier bij ook geschikt om met veel gerechten te combineren. De vraag vanuit de VS konden we niet langer negeren."

Zundert Trappist zal in de Verenigde Staten verdeeld worden door Merchant du Vin en eind deze zomer op de markt komen. Op het etiket wordt het kruidige karakter extra benadrukt.

Lees ook

Trappistenbier

Zunder Trappist logo Trappistenbrouwerij De Kievit is één van de twaalf brouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentiek Trappisten Product’ mogen voeren. Het bier is binnen de muren van de abdij door de monniken zelf gebrouwen. De brouwerij kent een gelimiteerde productie. Sinds kort geeft de brouwerij ook een nieuwsbrief uit met nieuwtjes en ontwikkelingen rond de brouwerij. Aanmelden kan via de website www.zunderttrappist.nl.