Zundert Trappist

Zundert Trappist naar de VS

Naar aanleiding van het succes van Zundert Trappist in Nederland en Europa zal trappistenbierbrouwerij De Kievit dit bier binnenkort ook naar de Verenigde Staten exporteren. 

23 mei 2018 om 09:37


De VS

“Wij kregen steeds meer vragen vanuit Amerika om Zundert Trappist ook daar beschikbaar te stellen. Ons bier neemt binnen de familie van trappistenbieren een unieke plaats in.”, aldus broeder Christiaan. “De licht kruidige toets maakt het bier bij ook geschikt om met veel gerechten te combineren. De vraag vanuit de VS konden we niet langer negeren.”

Zundert Trappist zal in de Verenigde Staten verdeeld worden door Merchant du Vin en eind deze zomer op de markt komen. Op het etiket wordt het kruidige karakter extra benadrukt.

Trappistenbier

Zunder Trappist logoTrappistenbrouwerij De Kievit is één van de twaalf brouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentiek Trappisten Product’ mogen voeren. Het bier is binnen de muren van de abdij door de monniken zelf gebrouwen. De brouwerij kent een gelimiteerde productie. Sinds kort geeft de brouwerij ook een nieuwsbrief uit met nieuwtjes en ontwikkelingen rond de brouwerij. Aanmelden kan via de website www.zunderttrappist.nl.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Amstel kerstboom
In deze reclame van Amstel bier wordt uitgelegd hoe je de mooiste kerstboom kunt maken. Maar je kunt ook gewoon het Amstel Kerstvaasje in je boom hangen.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties