Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grow it | hopplant

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grow it hopplant

Voor het brouwen van bier kun je niet zonder water, gerst, gist en hop. De hop zorgt voor de typische, ietwat bittere nasmaak van een goed glas bier. 

Grow it | hop voor bier

Geen winkels gevonden.

Hop is een natuurlijke smaakmaker voor het bier en groeit aan de hopplant. Een beetje bierdrinker zal deze plantenset ''Grow it'' voor hop dan ook zeker kunnen waarderen!

De set is uitgerust om eenvoudig een echte hopplant te laten groeien. Groene vingers zijn handig, maar in dit geval absoluut niet noodzakelijk. In de set bevinden zich niet alleen de zaadjes, maar er wordt ook een speciale bloempot meegeleverd en een schijf compost, die zal groeien als hij met water wordt besproeid. 

Deze bijzondere hopbloemen zijn overigens ook prima geschikt om 's avonds de thee mee te aromatiseren. De milde hop ondersteunt een gemoedelijke nachtrust. Daarnaast kun je een aromatisch stukje van de plant in de boekenkast leggen en de insecten blijven weg. Maar in eerste instantie is deze plantenset ''Grow it'' met hop voor bier een bijzonder cadeau voor de liefhebbers van bier, de hobbybrouwers en fans van bijzondere cadeaus!

Hopplant

Cookie instellingen