ADAM's Beer Festival

ADAMs Beer Festival

VanVrijdag 3 augustus 2018
TotZondag 5 augustus 2018
Entree€ 10,75
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, feest, proeverij
Van 3 t/m 5 augustus meert ADAM's Beer Festival aan op de NDSMwerf in Amsterdam. Tijdens het festival zijn er meer dan 150 speciaalbieren op fles en tap.

Van 3 t/m 5 augustus meert ADAM's Beer Festival aan op de NDSMwerf in Amsterdam. Liefhebbers van speciaalbieren kunnen hier hun ogen uitkijken en hun kelen smeren. Verwacht tal van lokale brouwers die met veel passie en kennis over hun eigen bier vertellen. Daarnaast zijn er ook bekende proeflokalen en biercafé’s uit Amsterdam, die een uitgebreide selectie van (inter)nationale speciaalbieren op de tap en fles zullen hebben.

Foodtrucks en Streetchefs mogen natuurlijk ook niet ontbreken, want er moet een goede bodem worden gelegd. En met twee podia live muziek valt er ook muzikaal genoeg te genieten! Binnenkort wordt de line-up bekend.

Wil je zelf deelnemen aan het festival of heb je een goede tip? Reageer hieronder of mail ons op info@adamsbeerfestival.nl.

(Openings)tijden

Vrijdag15:00 - 22:00 uur
Zaterdag15:00 - 22:00 uur
Zondag15:00 - 22:00 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

De Leckere Blauwe Bijl - Brouwerij De Leckere uit De MeernDe Leckere Pilsener - Brouwerij De Leckere uit De MeernTroost Amber Ale - Brouwerij Troost uit AmsterdamTroost Honingblond - Brouwerij Troost uit AmsterdamHomeland Brewery uit Amsterdam

Locatie

Naam: NDSM-plein
Adres:NDSM Plein 102
Postcode:1033 WB
Plaats: Amsterdam
Website:adamsbeerfestival.nl
Email:info@adamsbeerfestival.nl

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.