Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Smile for Scleroderma | Bierfestival | Bierproeverij |

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Smile for Scleroderma Beer Festival

Biervrienden, muziekvrienden en mensen met een hart voor mensen met sclerodermie! Zet 15 juni 2019 in je agenda voor Smile For Sclerodera Framed Beer Festival!

Smile for Scleroderma Beer Festival

Voor de 4e keer organiseren wij een bierproeverij t.b.v. Scleroderma Framed.

In 2016 zijn wij hiermee begonnen en later in het jaar kwam er een benefietavond bij. Aangezien deze 2 evenementen een dusdanig succes werden, hebben we besloten deze samen te voegen tot een heus Festival.

“SMILE FOR SCLERODERMA FRAMED BEER FESTIVAL”  

De naam zegt het al: de nadruk ligt op BIER. Dit zal dan verzorgd gaan worden door een aantal bekende regionale brouwerijen zoals De Lastige Broertjes en Daan’s Moonshine. Wij zitten momenteel met meerdere brouwers om de tafel, dus stay tuned!!

Aan de jeugdige bezoekers word ook gedacht. Springkussens, schminken, wandklimmen en tokkelen is altijd een leuk vertier terwijl de ouders een glaasje proeven. Dit uiteraard onder het toeziend oog van een gedreven team.

Dit alles wordt opgeluisterd met LIVE muziek. Wie dit allemaal zullen zijn zal later bekend gemaakt worden.

En waar doen we dit allemaal voor?

Scleroderma Framed is een jonge, dynamische stichting die d.m.v. fotografie, op kunstzinnige wijze meer bekendheid geeft aan sclerodermie onder een breed publiek, zowel nationaal als internationaal. Sclerodermie is een zeldzame, ernstige reumatische ziekte waarbij het bindweefsel in de huid, gewrichten en organen steeds stugger worden. In Nederland lijden ongeveer 1700 mensen aan sclerodermie. De ziekte is dan ook erg onbekend. Er is geld nodig voor bekendheid en verder onderzoek om deze ziekte zo goed als mogelijk te kunnen stabiliseren en hopelijk in de toekomst te genezen.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties