Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Molen Tap Takeover Amersfoort | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Molen Tap Takeover Amersfoort

Brouwerij de Molen is al 10 keer uitgeroepen tot de nummer 1 craftbierbrouwerij van Nederland door Ratebeer, en wereldwijd vind je ze terug op nummer 6.

Brouwerij de molen Tap Takeover Amersfoort
Bieren van De Molen
Brouwerij de Molen logo

Brouwerij de molen Tap Takeover Amersfoort

18 mei 2019 Tap Takeover van Brouwerij de Molen bij biercafé de Dikke Koning in Amersfoort

Op zaterdag 18 mei neemt brouwerij de Molen bezit van de knusse Appelmarkt in Amersfoort. Samen met biercafé de Dikke Koning organiseren zij een Tap Takeover. 8 kranen Molenbier, nog 20+ op fles, vergezeld van live muziek en een BBQ.

Brouwerij de Molen is al 10 keer uitgeroepen tot de nummer 1 craftbierbrouwerij van Nederland door Ratebeer, en wereldwijd vind je ze terug op nummer 6. Zeker de moeite waard dus voor de bierliefhebber, om op 18 mei naar Amersfoort te komen. Vanaf 14.00 tot maar liefst 22.00 staan de kranen open.

Van tevoren kan je een ticket kopen inclusief proefglas en munten. Hier zijn verschillende pakketten voor te krijgen, met leuke voordeeltjes natuurlijk. Zoals de Earlybird; een proefglas, gadget en 10 munten voor € 22,50,- in plaats van € 30,-

Ticketlink: https://www.dedikkekoning.nl

Meer informatie is te vinden in het event op de Facebookpagina van de Dikke Koning: https://www.facebook.com/events/410865463068751/

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen