Bier en Braadfestival II

Bier en Braadfestival II

DatumZondag 18 juni 2017
13:00 - 20:00 uur
EntreeGratis
Soort bierfestival
Alle mannen verzamelen! Het was vorig jaar te leuk en we doen het dit jaar weer: de tweede editie van het Bier & Braadfestival vindt plaats op Vaderdag.


Alle stoere mannen verzaaaaaamelen! Het was vorig jaar te leuk; we doen het dit jaar weer: de tweede editie van het Bier & Braadfestival vindt plaats op Vaderdag, zondag 18 juni 2017. Kompaanbier, foodtrucks, geen rijen :) , boottochten, fiets - en wandeltours door de Binckhorst, Stoere-Mannen-Markt en toffe live muziek. Alle deelnemers - lokale ondernemers en creatievelingen - komen uit omgeving van Den Haag.

Bier, worst, burgers en stoere mannenzaken; zoals een kijkje nemen in de lokale bierbrouwerij Kompaan, smullen van vers gegrilde stukken vlees, zoals een goede binckworst van Job Vrijenhoek, lekker kippetje van Braadstaal of een patatje stoof van De Wits. Smeed een mes bij de stoere mannen van Smederij Donker van Heel & Marinus.

Of doe mee met spijker slaan of blijf zo lang mogelijk zitten op een rodeo-stier. Voor de kinderen is er weer step, skate en grafitti-les van Skatepark Sweatshop. En, er volgen nog meer toffe kinderactiviteiten. Bootje varen kan ook, door de Binckse en Haagse wateren met de Binckboot. Geef je op via suusveninga@hotmail.com. Hou ons in de gaten via Facebook en be there!

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Kompaan Bier uit Den Haag

Locatie

Naam: Bier en Braad Festival
Adres:Saturnusstraat 55
Postcode:2516 AE
Plaats: Den Haag
Website:www.facebook.com/events/1895117624105676

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.