Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Delta Bier Festival 2024 | Bierfestival in Goes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Delta Bier Festival 2024

Delta Bierfestival is een jaarlijks festival georganiseerd door Zeeuwse Amateur Bierbrouwers Gilde De Delta Brouwers. Kom in een gezellige sfeer kennismaken met 6 brouwerijen die hun bieren aanbieden.

Delta Bierfestival in Goes
Dutch Fox Brewery Logo
Delta Bier Festival 2024

Delta bierfestival is al jaren een succes. In 2024 is de locatie, net als in voorgaande jaren, De Goederenloods in Goes. Het is op loopafstand van het NS-station. De Goederenloods is een sfeervolle ruimte en maakt deel uit van de Stoomtram Goes Borsele (SGB). Komen bezoekers met de auto, dan kunnen ze parkeren op het parkeerterrein aan de Albert Plesmanweg. Delta bier festival 2024 poster

Activiteiten en ervaringen

Blind proefkast: Een unieke kans om uit 8 bieren de juiste te raden.

Geuzebar: De plek om exclusieve wild vergiste bieren te proeven. Na het succes van vorig jaar op herhaling met nog meer specialiteiten en exclusieve Gueuzes!

De Biersjoelbak: Kunnen bezoekers de bierpul op de juiste plek laten stoppen?Het festival wordt jaarlijks gemiddeld door circa 400 mensen bezocht. Het is een unieke gelegenheid om op één locatie meerdere lekkere bieren te proeven en contacten te leggen.

Informatie en tickets

De entree is gratis. Een binnenkomstpakket kost €15,- (5 munten, een glas en een festivalboekje). Eén munt kost €2,50. Een glas kost €3,- borg en €1,- retour na schoon inleveren. Er kan gepind worden!

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen