Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Internationaal Bierfestival Wieze | Brouwerij | België

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Internationaal Bierfestival Wieze

Graag maken we je warm voor ons gezellig bierdegustatieweekend in de Oktoberhallen Wieze met (speciaal)bieren uit de regio en ver daarbuiten.

Welkom op het gezelligste bierdegustatieweekend in Wieze met bekende en onbekende (speciaal)bieren uit de regio en ver daarbuiten. We pakken het zo gezellig mogelijk aan met workshops onder de deskundige leiding van Met De Zytholoog Aan De Toog Jo Abbeloos, leuke randstanden, muzikant Wiewieneke die sfeer in de brouwerij brengt, een kinderhoek en hoeken in de zaal met tal van tafeltjes en banken waar je als bierliefhebber van je biertje kan genieten.

BeerHive

Nieuw dit jaar is onze samenwerking met de app BeerHive. Download deze applicatie en bewaar je smaakbevindingen online, vergelijk en zoek uit welk bier best bij jouw voorkeur aansluit.

Awards

Op onze beurs worden 3 Awards uitgereikt: een Beer Award mee bepaald door jouw stem, een Innovation Award door zythologe Kristel Logie en een Stand Award door de organisatie zelf.

Toegang

De toegang is gratis. Vrijblijvend kan je een starterspakket verkrijgen aan 10 euro. Het starterspakket bevat 4 drankjetons, een biercatalogus met de aanwezige bieren en een glas van 10cl met daarop het logo van het festival!

Openingsuren: zaterdag 23 februari van 14u tot 23u, zondag 24 februari van 14u tot 20u.

Voor meer informatie kan je dat vinden op www.wiezebierfestival.be

Aanwezige brouwerijen

Naast de onderstaande brouwerijen zijn de volgende ook aanwezig: bbs-bss, Beer Solutions, Brasserie Zannoise, Brouwerij 't Kroontje, Brouwerij 5 idioten, Brouwerij Basanina, Brouwerij De Donder, Brouwerij De Koperen Markies, Brouwerij Dok's, Brouwerij Ganzenhof, Brouwerij Hoplex, Brouwerij Kletskop, Brouwerij La Fontaine, Brouwerij Slaghmuylder, Brouwerij Steeman, Brouwerij Strubbe, Brouwerij Van Roy Wieze, Brouwerij Vissenaken, Crystalstick, De Biersmid, De Gijzelse Microbrouwerij, De nachtraafbrouwers, De Roerders, De Trejense Brouwers, Dépoo, Egidius Bieren, Enigma, Galea Craft Beers, Half Zeven, Hepta, Innova Brewery, Opie, René, Stanneman, Tine's Stoof en VIBB. 

(Openings)tijden

Saturday 14:00 t/m 23:00
Sunday 14:00 t/m 20:00

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties