Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Open Brouwerijdag | Jonge Beer brouwerij | Hoogeveen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Open Brouwerijdag - Jonge Beer brouwerij

Op 25 mei opent Jonge Beer Brouwerij haar deuren in het kader van de Nederlandse Brouwerij Dagen, onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier.

Open Brouwerijdag  Jonge Beer brouwerij

Bierliefhebbers en iedereen die kleinschalig regionaal ondernemen een warm hart toedraagt zijn van harte welkom om de geheimen te ontdekken van onder andere deze Drentse Brouwerij. Voor meer informatie zie de website van Jonge Beer Brouwerij

Alie en Jan de Vries, brouwers en eigenaren van de brouwerij: "We bestaan nu vier jaar en doen voor de vijfde keer mee aan de Nederlandse Brouwerij Dagen. Bierliefhebbers kunnen het verhaal achter onze brouwerij en de speciaal bieren ontdekken. We laten zien met welke ingrediënten ons bier wordt gemaakt en leggen uit hoe we het bier brouwen".

"Natuurlijk kan iedereen ook uitgebreid de gelegenheid gebruiken om onze bieren te proeven. De vertrouwde bieren Humber en HobBlonder zullen worden getapt, en voor de gelegenheid hebben we ook bijzonder bier op tap dat niet in de handel verkrijgbaar is. Laat u vooral verrassen, want als het een beetje meezit is het nieuwe zomerbier ook net klaar! En er is nog meer uit de fles verkrijgbaar".

In de Brouwerij zal Heathland live voor de muzikale aankleding zorgen. Heathland is een jonge band, "vers van de Drentse heidevelden". Dit garandeert een herkenbare en gezellige ondersteuning van een ontspannen middag in de brouwerij.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen