Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij Mokums Mout

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij Mokums Mout

Brouwerij Mokums Mout is een bierbrouwerij uit Amsterdam (Nederland) die is opgericht in 2016. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Mokums Mout
Van der Pek logo
Van der Pek logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij Mokums Mout

Brouwerij Mokums Mout heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Brouwerij Mokums Mout!
 • Mokums Van der Pek - Winter - 9,8%

  Van der Pek is een quadrupel gebrouwen met kaneel, vanille, sinaasappel en zoethout. De smaak laat zich omschrijven als stevig en kruidig en alcoholwarmend. Je proeft caramel, geroosterde mout en je ruikt de kruidige geur van de feestdagen.

  Achtergrond informatie

  Mokums Mout is een brouwerij gevestigd in Amsterdam. De brouwerij bestaat is in 2014 als samenwerking ontstaan, maar in 2016 is de brouwerij officieel opgericht bij de KvK. 

  Amsterdams speciaalbier

  Mokums Mout is een Amsterdamse brouwerij die sinds 2014 speciaalbier brouwt. Niet geremd door traditie, maar gestimuleerd door de liefde voor lekker bier en eten. Want bij Mokums Mout staat de keuken centraal.

  Daar worden door Jan, Jelle en Guy niet alleen bierrecepten getest, maar wordt ook veel inspiratie opgedaan. Kruiden en specerijen worden niet geschuwd en elk biertje past bij een favoriet gerecht van een van de brouwers. Zo is de Kolenkit het ultieme BBQ-biertje en past de Duivelseiland, gebrouwen met dragon, perfect bij een steak tartare met frietjes op het terras.

  Lees ook

  Mokums Mout maakt primair gebruik van de brouwfaciliteiten van Homeland en sporadisch brouwen ze bij de Noord-Hollandse Bierbrouwerij

  Neem een kijkje achter de schermen bij het brouwproces van brouwerij Mokums Mout. 

  Brouwerij Mokums Mout in het nieuws

  • Van der Pek winterbier van Mokums Mout

   Winterbier van Mokums Mout is er weer

   De Van der Pek, het winterbier van Mokums Mout, is ontwaakt uit zijn zomerslaap. Van der Pek is te krijgen in longnecks, speciale grote flessen om te delen en dit jaar ook op fust.