Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Cuvée van de Keizer | Brouwerij het Anker

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Cuvée van de Keizer

Cuvee van de Keizer is een lijn bieren van Brouwerij het Anker uit Mechelen. Het zijn wat zwaardere bieren die goed gewaardeerd worden door bierliefhebbers.

Gouden Carolus Cuvee van de Keizer bier

Achtergrond Informatie

Cuvée van de Keizer bieren worden gebrouwen door Brouwerij het Anker in Mechelen (België). Er zijn op dit moment 2 biermerken van Cuvée van de Keizer bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

De twee vaste bieren van Brouwerij het Anker uit Mechelen die als Cuvee van de Keizer bekendstonden hebben tegenwoordig een andere naam, namelijk Gouden Carolus Imperial Dark (voormalig Cuvee van de Keizer Blauw) en Gouden Carolus Imperial Blond (voormalig Cuvee van de Keizer Rood). De namen van deze Cuvee van de Keizer bieren werden in 2018 vervangen.

Alle Cuvée van de Keizer merken

 • Gouden Carolus Imperial Blond - Blond - 10%

  Zijn goudblonde kleur, het hoge alcoholgehalte en de volle fruitige smaak zal iedere bierproever bekoren. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd. Dit aangenaam goudblonde bier wordt gekozen voor wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier.

 • Gouden Carolus Imperial Dark - Ale - 11%

  Dit uitzonderlijke bier is een speciale versie van de Gouden Carolus Classic met een verrijkt smakenpallet en aangevuld met mysterieuze aroma’s. Met haar 11% alc.vol. en gecarameliseerde mouten verenigt “Gouden Carolus Imperial Dark” de ronde warmte van wijn met de frivole frisheid van bier. 

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over Cuvée van de Keizer

 • Nieuwe uitstraling voor Gouden Carolus bieren

  De Gouden Carolus bieren krijgen een nieuwe uitstraling. De inspiratie voor de vernieuwde etiketten werd gezocht bij de originele flesjes uit de jaren '50. 

  15 mei 2019 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.