Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duvel Tripel Hop 2016

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Tripel Hop 2016

Duvel Tripel Hop 2016 is een met 9,5% alcohol. Duvel Tripel Hop 2016 werd gebrouwen door Duvel Moortgat Brouwerij in Breendonk.

Duvel Tripel Hop 2016
Fles Duvel Tripel Hop 2016

Eigenschappen

Voor Duvel Tripel Hop 2016 kozen de brouwers voor HBC 291 hop. Een hopsoort die zo nieuw is, dat er nog geen officiële naam voor is.

Smaak & Omschrijving

De brouwers selecteren elk jaar een derde veelbelovende hopsoort voor Duvel Tripel Hop. Zo blijft het uiteindelijke smaakprofiel verrassend boeiend voor elke echte bierliefhebber.

Voor Duvel Tripel Hop worden er 3 kwalitatieve hopsoorten geselecteerd, waaronder uiteraard de Saaz Saaz en Styrian Golding die voor de klassieke Duvel gebruikt worden, aangevuld met HBC 291 voor Duvel Tripel Hop in 2016.

Dry Hopping

Voor het brouwen van Duvel Tripel Hop wordt er een aparte brouwtechniek toegepast, namelijk “dry hopping”. Bij deze techniek worden er extra hopbellen in een later stadium van het brouwproces toegevoegd. Dit zorgt voor een rijk smakenpallet en extra hoparoma’s.

Reviews

Nog geen reviews voor Duvel Tripel Hop 2016.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Duvel Tripel Hop

  • Duvel Tripel Hop Citra - Blond - 9,5%

    Duvel Tripel Hop Citra werd als beste verkozen uit een Blind Tasting Pack met alle Duvel Tripel Hop variëteiten. Hiermee blijft de Citra de permanente Duvel Tripel Hop.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties