Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duivel Tripel Hop 2014 - Een speciale variant van Duvel Tripel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duvel Tripel Hop 2014

Duvel Tripel Hop 2014 is een Tripel met 9,5% alcohol. Duvel Tripel Hop 2014 werd gebrouwen door Duvel Moortgat Brouwerij in Breendonk.

Duvel Tripel Hop 2014
Duvel Tripel Hop 2014 - Fles van 0,33 liter

Eigenschappen

Voor De Duvel Tripel Hop variant selecteren brouwers ieder jaar een derde hopsoort. Dit jaar is het de exotische hopsoort Mosaic uit de Verenigde Staten geworden.

Duvel Tripel Hop 2014 kopen

Smaak & Omschrijving

De Duvel Tripel Hop 2014 heeft een zeer fruitige en exotische smaak met een ondersteuning van bitterheid. Het bier is een stuk milder in aroma en smaak dan de andere Tripel Hop varianten van de jaren ervoor.

Voor Duvel Tripel Hop selecteren de brouwers elk jaar een derde veelbelovende hopsoort. Zo blijft het uiteindelijke smaakprofiel verrassend boeiend voor elke echte bierliefhebber. Voor 2014 selecteerden onze brouwers de exotische hopsoort Mosaic uit de Verenigde Staten.

Door met drie in plaats van twee hopsoorten te brouwen, krijgt het bier extra hop-aroma’s en een verhoogde bitterkracht. Het typische Duvel smaakpallet wordt door de Mosaic hop verrijkt met een aroma van blauwe bosbessen en tropisch fruit.

Reviews

Nog geen reviews voor Duvel Tripel Hop 2014. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Duvel Tripel Hop

  • Duvel Tripel Hop Citra - Blond - 9,5%

    Duvel Tripel Hop Citra werd als beste verkozen uit een Blind Tasting Pack met alle Duvel Tripel Hop variëteiten. Hiermee blijft de Citra de permanente Duvel Tripel Hop.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties