Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Straffe Hendrik Heritage | Quadruppel | 11.0

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Straffe Hendrik Heritage

Straffe Hendrik Heritage is een Quadrupel met 11,0% alcohol. Straffe Hendrik Heritage wordt gebrouwen door Bierbrouwerij de Halve Maan in Brugge.

Straffe Hendrik heritage header
Straffe Hendrik Heritage 75cl
Straffe Hendrik heritage logo

Eigenschappen

De Straffe Hendrik Heritage is een speciale editie van de Straffe Hendrik Quadruppel. Deze rijpt extra lang op bordeauxvaten uit Frankrijk .

Aanbiedingen en prijzen van Straffe Hendrik Heritage

Actueel zijn er geen Straffe Hendrik Heritage aanbiedingen . De prijs van een liter Straffe Hendrik Heritage is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

De Straffe Hendrik Heritage is een Quadruppel bier met een bijzondere smaak. Door de bordeauxvaten waarop het bier een jaar heeft gerijpt heeft het een wijnachtige smaak. Dit bier van de Halve Maan heeft tonen van zoete azijn, rode druiven, rozijnen en een houtachtige ondertoon. Het schuim is vol en romig en zakt langzaam in elkaar.

De Heritage is een speciale editie van de Straffe Hendrik Quadrupel die normaal op de markt verkrijgbaar is. Dit bier is een jaar lang gerijpt op bordeauxvaten waardoor het bier een iets andere smaak krijgt. Het bier wordt elk jaar in het najaar uitgebracht maar het heeft altijd een zeer beperkte oplage uitgebracht.

Reviews

Nog geen reviews voor Straffe Hendrik Heritage.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Straffe Hendrik

  • Straffe Hendrik Quadrupel - Quadrupel - 11%

    Hoge en straffe smaak met een zuivere droogheid en toetsen van fruit.  Het bier zal over meerdere jaren een smaakrevolutie kennen.

  • Straffe Non - India Pale Ale - 6,5%

    Straffe Non is een India Pale Ale (IPA) met een heerlijk bitter, fruitige en licht-kruidige smaak. Past uitermate goed bij pittig eten zoals chinees of een heerlijk scherp blauwschimmel kaasje.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl