Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Scelling Zomer - van Terschellinger Bieren uit Baaiduine

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Terschellinger Scelling Zomer

Terschellinger Scelling Zomer is een Blond met 5,4% alcohol. Terschellinger Scelling Zomer wordt gebrouwen door Terschellinger Bieren in Baaiduinen.

Terschellinger Bieren
Scelling Zomer

Eigenschappen

Scelling Zomer is een licht troebel bier, gemaakt met gerst en tarwe van Terschelling. Het bier wordt gebrouwen door Terschellinger Bieren uit Baaiduine.

Smaak & Omschrijving

Scelling Zomer (EBU: 14) is een licht troebel zomers bier gemaakt met gerst en tarwe van Terschelling. Het bier heeft een aangename bitterheid en fruitige toetsen van sinas en koriander. In het bier is een Saaz hop toegepast welke zacht is en mooi past bij een licht zomerbier.

De afwerking in het brouw proces wordt gedaan met curaçao en koriander. Het bier is een ideale dorstlesser.

Terschellinger Bieren probeert de ingrediënten voor haar bier zoveel mogelijk van het eiland te betrekken. Vanaf 2014 wordt brouwgerst en tarwe op duurzame wijze op verschillende locaties op het eiland verbouwd. Terschellingers stellen een deel van hun akkers beschikbaar voor de teelt van graan voor het Scellingbier. De Terschellinger dorsvereniging "Helpt Elkander" helpt bij het ploegen, eggen, zaaien en oogsten van het graan.  

Reviews

Nog geen reviews voor Terschellinger Scelling Zomer.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties