Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wanne Kwats Tripel | Wijchense Schòne | Speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Wanne Kwats

Wanne Kwats is een Tripel met 9,0% alcohol. Wanne Kwats wordt gebrouwen door Brouwerij Wijchense Schòne in Wijchen.

Wanne Kwats bier
Wanne Kwats van Wijchense Schòne

Eigenschappen

Wanne Kwats is een meergranenbier met haver en maïs. De textuur van het speciaalbier is licht stroperig en heeft een karamel, bourbonachtige smaak en geur. Wanne Kwats heeft 5 februari 2019 de publieksprijs gewonnen bij de Nijmeegse Bierfeesten. Het publiek kreeg een stemmuntje dat ze in een stembus konden doen bij het lekkerste bier. Wanne Kwats had 18% van de stemmen over 16 brouwerijen. 

Smaak & Omschrijving

Wanne Kwats is een meergranenbier met haver en maïs. De textuur is licht stroperig en heeft een karamel, bourbonachtige smaak en geur. De hop heeft een peperige smaak die samen met het hogere alcoholpercentage het bier wat meer power geeft.

'Wanne Kwats' is Wijchens voor 'wat een onzin'. Als iemand in de kroeg sterke verhalen staat te verkondigen, dan zegt een Wijchenaar: "Wanne Kwats"! Door het hoge alcohol percentage ga je Kwatsen!

Wanne Kwats heeft 5 februari 2019 de publieksprijs gewonnen bij de Nijmeegse Bierfeesten. Het publiek kreeg een stemmuntje dat ze in een stembus konden doen bij het lekkerste bier. Wanne Kwats had 18% van de stemmen over 16 brouwerijen. 

Reviews

Nog geen reviews voor Wanne Kwats.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties