Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Belgische Bierkist | Bierpakket met bier uit België

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

België Bierkist

De België Bierkist is een prachtig samengesteld bierpakket dat de rijke biercultuur van België viert. Deze bierbox dien je te openen met een meegeleverd breekijzer.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

België Bierkist
Palm bier logo
Atomium met Belgische vlag
 • Verpakking

  Kist

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Wit, Blond, Kriek, Amber, Tripel

 • Extra's

  Breekijzer

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

België Bierkist kopen

€ 17,95

Dit bierpakket bevat vijf speciaalbieren uit België, zorgvuldig geselecteerd om een breed scala aan smaken en stijlen te vertegenwoordigen. De bieren worden gepresenteerd in een houten kist, compleet met een bijbehorend breekijzer om de kist te openen. 

Let op: de inhoud kan variëren. Het is niet bekend welke bieren er exact in het pakket zitten. Bij aankoop van dit pakket ontvang je gegarandeerd vijf smaakvolle Belgische bieren die je een mooi inkijkje geven in de Belgische biercultuur.

Over de merken in dit bierpakket

Blanche de Namur (Bierbrouwerij Brasserie du Bocq)
* Zicht: Melkachtig, troebel, blond (colloïdale troebelheid bij koude). Hij krijgt zijn troebel uitzicht door de koude, maar dit kan verdwijnen als het bier warmer wordt of te lang koud werd bewaard. * Reuk: Fijn, fruitig, de smaakstoffen zijn duidelijk herkenbaar (koriander en bittere sinaasappel). * Smaak Smeuïg, dorstlessend maar zacht, lichtjes zurig, poederig op de tong, niet bitter.

Cuvée des Trolls (Bierbrouwerij Brasserie Dubuisson in Tournai)
Cuvée des Trolls heeft een zeer fruitige smaak. Het bier wordt gebrouwen op basis van gerstemout en hop. Er zijn verschillende aroma's toegevoegd waaronder gedroogde sinaasappelschillen en kruiden, hierdoor krijgt het bier een fruitige smaak.

Lindemans Kriek (Brouwerij Lindemans)
Heerlijk fruitig met een frisse en zoetzure smaak van verse krieken. De aanzet is sterk en levendig en gaat over in een gevarieerd smakenpalet dat een perfect evenwicht vindt tussen de zoetheid van het fruit en het zacht zurige karakter van lambiek.

Palm Spéciale (Palm Belgian Craft Brewers)
Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. 

St Feuillien Tripel (Bierbrouwerij St-Feuillien)
De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma's, kruiden en typische, zeer fruitige gistingsgeuren. De smaak is krachtig met een uitzonderlijke afdronk.

Cookie instellingen