Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierboks bierpakket met 4 speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierboks bierpakket met 4 speciaalbieren

Bierboks bierpakket is een biercadeau voor de echte bierliefhebber. In het bierpakket zitten bieren waaronder Kasteel Donker, Westmalle Tripel en Brugse Zot.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Bierboks bierpakket
Tripel Karmeliet in glas
Westmalle Tripel kelk
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Gerstewijn, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierboks bierpakket met 4 speciaalbieren kopen

€ 8,56

Bierboks bierpakket

Een bierpakket om cadeau te geven aan je vrienden of familie. In het pakket zitten vier verschillende en gerenommeerde Belgische speciaalbieren. Vier verschillende flesjes bier, namelijk: Kasteel Donker, Westmalle Tripel, Brugse Zot en Tripel Karmeliet. 

Over de merken in dit bierpakket

Brugse Zot Blond (Bierbrouwerij de Halve Maan)
Brugse zot is een evenwichtig doordrinkbaar bier met karakter. De smaak is fruitig en doet denken aan perzik. 

Kasteel Donker (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck)
Kasteel Donker is een uitzonderlijk, donker bier, met toetsen van chocolade, banaan, zoethout en rozijntjes. Een vol en romig bier.

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Karmeliet Tripel dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak, die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Westmalle Tripel (Abdij van Westmalle)
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.