Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket: 6 streekbieren uit Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket: 6 streekbieren uit Nederland

Bierpakket met 6 Nederlandse speciale streekbieren. Het speciaalbier is gebrouwen in lokale brouwerijen uit heel Nederland. Leuk pakket om cadeau te geven!

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Bierpakket met 6 Nederlandse streekbieren | Kadopakket
foto van het bier Bierderij Waterland Marker Maagd
Kiplekker
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Lentebier, Wit, Blond, India Pale Ale

 • Extra's

  Opener

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket: 6 streekbieren uit Nederland kopen

De speciaalbieren in het pakket zijn niet van grote bekende biermerken, maar van exclusieve bieren uit kleinschalige stadsbrouwerijen.

Naast de speciaalbieren zit in het pakket ook een 'biervaneigenbodem' opener met magneet, een boekje met beschrijving en drinktips van alle bieren. 

Over de merken in dit bierpakket

Bax Rokkenjager (Bax Bier)
Rokkenjager van Bax Bier uit Groningen is een fruitig lentebiertje. Het bier bevat 6,5% alcohol en ontleend haar naam aan de befaamde rokjesdag.

Bierderij Waterland Marker Maagd (Bierderij Waterland)
Marker Maagd van Bierderij Waterland heeft een kruidige, fruitige en zonnige smaak. Ook weer met een lichtzure en gistige afdronk die kort duurt, ondertussen komen de aroma's van vanille en kruidnagel naar boven.

Kiplekker (Brouwerij de Kip)
Kiplekker is een beetje bitter bier met een citrus afdronk van Cascade hop. Het bier is een heerlijke dorstlesser en smaakt uitstekend bij vis, en hoe kan het ook anders: kip.

Koperen Kat D-AL-G (Brouwerij De Koperen Kat)
D-AL-G heeft een hele bijzondere smaak... Het bier is fris en licht ziltig en heeft een mooie pareling die zich goed manifesteert in je mond. 

Maallust De Pauper (Bierbrouwerij Maallust)
De Pauper van Brouwerij Maallust uit Veenhuizen is een smaakvol, fris bier met een subtiele, hoppige afdronk. In de geur vind je citrus en het bier is heerlijk dorstlessend met een citrustoets en koriander.

Oersoep Hopfather (Oersoep Brouwerij)
Oersoep Hopfather is een fruitig en bitter biertje. Het toevoegen van Mosaic hopbloemen net voor het bier op fles gaat, geeft Hopfather de smaak van tropisch fruit.