Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket Rood Fruit

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket Rood Fruit

Bierpakket met allemaal rode, fruitige bieren. Ideaal om de liefde te tentoonstellen met dit pakket met kriek, rosé en fruitige bieren.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Bierpakket rood fruit met meerdere rode bieren
Max Kriek flesje en glas
Liefmans Fruitesse on the Rocks
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Fruit, Kriek, Rosé

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Ja

Bierpakket Rood Fruit kopen

Dit gepersonaliseerde bierpakket is gevuld met een selectie van de allerlekkerste fruitbieren. Deze fruitige ieren smaken compleet anders dan de meest bekende pilseners en zelfs mensen die zeggen geen bier te lusten zouden dit bierpakket enorm kunnen waardeeren.

Dit bierpakket is helemaal te personaliseren met een eigen creatie, foto en teksten. Rood is de kleur van de liefde en daarom is dit pakket ideaal om te geven aan iemand van wie je houdt.

Over de merken in dit bierpakket

Liefmans fruitesse (Bierbrouwerij Liefmans)
Liefmans Fruitesse heeft een frisse en fruitige smaak met een zoete achtergrond. Deze blend van bier gerijpt op echte kersen en natuurlijke vruchtensappen heeft een fruitige, zoete smaak en wordt geserveerd op ijs.

Lindemans Kriek (Brouwerij Lindemans)
Heerlijk fruitig met een frisse en zoetzure smaak van verse krieken. De aanzet is sterk en levendig en gaat over in een gevarieerd smakenpalet dat een perfect evenwicht vindt tussen de zoetheid van het fruit en het zacht zurige karakter van lambiek.

Max Kriek (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Kriek Max is een zogenaamd foederbier (basis is een bier van wilde gisting en het rijpt op houten vaten). Het bier bestaat uit een combinatie van krieken en natuurlijke sappen en het basisbier. Kriek Max heeft tonen van vanille, amandel en kersen. Er komt een kriek met een uitstekende smaak en aangename geur. Het best geserveerd in zijn specifiek kelkvormige glas op een elegante voet.

St. Louis Kriek (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck)
St.Louis Kriek heeft een zoet zurige en fruitige smaak.

Wittekerke Rosebier (Brouwerij De Brabandere)
Wittekerke heeft een zoete en fruitige smaak.