Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Eindejaars Bierpakket | Bier voor de koude dagen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Eindejaars Bierpakket

In dit bierpakket vind je 4 bieren die heerlijk zijn aan het einde van het jaar tijdens de koude dagen. Geniet van deze speciaalbieren om het jaar in stijl af te sluiten.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Bierpakket bierboks Eindejaars
Duvel bier
Leffe Blond
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Tripel, Ale

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Eindejaars Bierpakket kopen

€ 8,00

In dit bierpakket vind je 4 bieren die heerlijk zijn aan het einde van het jaar tijdens de koude dagen. In dit pakket zit onder andere Columbus van Brouwerij 't IJ en Hertog Jan Tripel. Dit zijn bieren die een relatief hoog alcoholpercentage hebben. Hierdoor krijg je het lekker warm van het bier in de koude dagen. 

Over de merken in dit bierpakket

Duvel (Duvel Moortgat Brouwerij)
Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter.

Hertog Jan Tripel (Hertog Jan Brouwerij)
Hertog Jan Tripel is een bier dat ruikt naar tropische vruchten en de zoetigheid van honing. Ook komt er in het bier een kruidigheid van kruidnagel naar voren. De smaak is te omschrijven als licht zoet van limoen met karamel.

IJ Columbus (Brouwerij 't IJ)
Columbus is een zwaar bier met een volle smaak. Door de grote hoeveelheden mout en bittere hop wordt deze complexe volle smaak gecreëerd. Met een alcoholpercentage van 9% een zeer zwaar bier.

Leffe Blond (Anheuser-Busch InBev)
Leffe Blond heeft een zoetige en fruitige smaak waar een vleugje bitterheid doorschemert, met een pittige afdronk van sinaasappel.

Cookie instellingen