Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Winterbier bierpakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Winterbier bierpakket

Het winter bierpakket is het bierpakket om te schenken tijdens de koude wintermaanden. Met winterse speciaalbieren een mooi pakket voor de bierliefhebber.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Winterbier bierpakket
Brooklyn Lager
BrewDog Punk IPA
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  India Pale Ale, Lager, Saison, Quadrupel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Dit pakket is goed om te schenken tijdens de wintermaanden voor, tijdens of na de feestdagen. 

In het pakket zitten: St. Bernardus Abt 12 (10%, Gerstewijn), Saison Dupont (6%, Saison), BrewDog Punk IPA (5,6% IPA), Brooklyn Lager (5,2%, Lager).

Over de merken in dit bierpakket

BrewDog Punk IPA (BrewDog)
Het bier heeft een verfijnde fruitige geur met tonen van lychee, kiwi en passievrucht. Zodra je het bier proeft, proef je ook tonen van kers en aardbei. De nasmaak is erg bitter en hoppig.

Brooklyn Lager (Brooklyn Brewery)
Brooklyn lager is een oranje tot amberkleurig bier en heeft een mooie balans tussen de zoetheid van de mout en de hopbitterheid. Het bier bevat 5,2% alcohol.

Saison Dupont (Bierbrouwerij Brasserie Dupont)
Saison Dupont is een hoge gistingsbier met hergisting in de fles. Zijn koperblonde uiterlijk, de fijnste hoparoma's en uitgesproken droge bitterheid maken dit bier tot een ongeëvenaarde dorstlesser, zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

St. Bernardus Abt 12 (Bierbrouwerij Sint Bernardus)
De St. Bernardus Abt 12 is een bier met een goede balans, heel veel smaken komen aan bod. Het heeft een volle evenwichtige balans tussen zoet en bitter. Je proeft een lichte kruidigheid met zelfs een wat romig licht bittere afdronk. De nasmaak is lang met karamel en rozijnen. Het bier blinkt zeker uit door zijn lange bitterzoete afwerking met een hoppige bite.