Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken Commercial Spectre 007

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

The Chase

Als onderdeel van de  geïntegreerde, wereldwijde Spectre campagne onthult Heineken een nieuwe tv-commercial met Daniel Craig als James Bond. 007 raakt in de commercial verwikkeld in een heftige achtervolging met een speedboat. Meer reclames van Heineken Pilsener

Heineken Logo
Heineken Pilsener flesje
Heineken Spectre 007

Spectre, het 24e James Bond-avontuur van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios en Sony Pictures Entertainment draait vanaf 29 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Heineken commercial met authentieke Bond-scenes 

De commercial is nu al te zien via Facebook en vanaf morgen wordt deze in Nederland en de rest van de wereld getoond op TV en in de bioscoop. Heineken is de enige Spectre-partner die een commercial heeft gemaakt met Daniel Craig.

Lees ook

Exclusieve James Bond content on-pack

Heineken Spectre SixpacksConsumenten kunnen via de speciale Bond-actieverpakkingen - die vanaf nu in de winkel staan - toegang krijgen tot niet eerder vertoonde beelden van Spectre. Om helemaal in Bond-sferen te komen, kunnen zij heel eenvoudig met hun smartphone het Heineken Bond-logo op de speciale Spectre flessen en blikken scannen om zo exclusieve content met Daniel Craig te ontvangen. Daarnaast is er behind-the-scenes materiaal beschikbaar van de vijf meest opvallende filmlocaties: Mexico-Stad, Rome, Londen, Oostenrijk en Marokko.

Heineken THE SUB Bond limited-edition

Nog meer in de huid kruipen van James Bond? Heineken lanceert een limited-edition van thuistap THE SUB, met ‘special 007-features’. Zo kunnen fans met vrienden thuis een echt ‘Bond’ gevoel ervaren en genieten van ijskoud versgetapt bier. THE SUB 007 is vanaf eind oktober exclusief verkrijgbaar via www.the-sub.com.

Gerelateerde reclames

Cookie instellingen