Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Top 5 mobiele games in het thema bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Top 5 mobiele games in het thema bier

8 oktober 2016 door Redactie Biernet

Het menselijk ras heeft een geweldige relatie met bier. Tegenwoordig hebben we ook een intense relatie met onze smartphone, ideaal dus om beiden te combineren in iets leuks! Lees in dit blog de top 5 van leukste mobiele games in het thema bier!

Bierpullen

Het menselijk ras heeft een geweldige relatie met bier - het is een van de oudste drankjes die we ooit hebben gemaakt, waarvan de eerste gegevens dateren van de Neolithische periode.

Dat is zo'n tienduizend jaar voor de geboorte van Jezus. Bier is het drie na populairste drankje ter wereld en ligt net achter water en thee. Het is een heerlijke combinatie van slechts enkele simpele ingrediënten; wie had ooit gedacht dat het samenvoegen van water, graan en hop tot zoveel plezier zou leiden?

Iets anders waar het menselijk ras een goede relatie mee heeft is de smartphone, en dan met name mobiel gamen. Onderweg gamen heeft ertoe geleid dat je je nooit zult vervelen, waar je ook bent en wat je ook doet. Of je nu in de wachtkamer van de huisarts bent, in de bus zit of je gewoon thuis zit te vervelen en niets te doen hebt, deze mobiele games zullen ervoor zorgen dat je een goudgele rakker uit de koelkast trekt en elk uur van elke dag als vrijdagavond zult beschouwen.

Proost!

5. Pub Quiz Machine

Pub Quiz MachineOntwikkelaar: Dr Ninja Monkey
Categorie: Trivia
Prijs: Gratis
Beoordeling: 4.2 (minder dan 100 reviews)

Elektronische triviamachines zijn overal te vinden in cafés overal ter wereld, en deze leuke indie app brengt deze ervaring direct naar het scherm van je telefoon.

Spelers moeten algemene multiple-choice kennisvragen beantwoorden terwijl ze de waarde winnen van willekeurige kisten, met een waarde van tussen de 1.000 en 20.000 punten.

Het lijkt erg op Deal Or No Deal of The Colour Of Money games, en het is vast een oude bekende voor de liefhebbers van spelmachines in cafés. De simpele, grappige animaties zijn ook erg leuk.

4. Pub Games

PubgamesOntwikkelaar: Weide Games BV
Categorie: Casual
Prijs: Gratis (met in-app aankopen)
Beoordeling: 4.2 (minder dan 100 reviews)

Wat is er nu leuker dan wat drankjes doen met je vrienden terwijl je een leuk kaart- of dobbelspel speelt op een luie middag in het weekend? Natuurlijk betaalt de verliezer. Deze app van Weide Games BV lijkt dit gevoel je altijd te kunnen geven - het is namelijk altijd ergens middag!

Deze app combineert drie populaire caféspellen: Kings Cup (ook wel bekend als Ring of Fire), Mexicans en Paardenrennen. De eerste is onze persoonlijke favoriet, maar als je je teveel laat meeslepen met het gevoel, dan kan het weleens een hele wilde avond worden.

3. Bierfest Slots

Beer Fest SlotsOntwikkelaar: R&M Studio
Categorie: Casino
Prijs: Gratis
Beoordeling: 4.2 (109 reviews)

Kansspelen en alcohol zijn twee van onze favoriete dingen. Het ene is leuk en een perfecte activiteit voor in het weekend en de ander kan je geld opleveren. En met dat geld kun je nog meer bier kopen - dat is dus de cirkel des levens.

Lees ook

Dit gratis fruitmachinespel combineert de leuke tijd van het Oktoberfest met de mooie tijd van het draaien aan de fruitmachinewielen. Het is een echt authentieke fruitmachine-ervaring op je mobiel, maar je hebt geen internetverbinding nodig om te spelen en je verliest ook geen geld. Als deze je niet bevalt, dan zijn er nog vele andere geen download online fruitmachines zoals deze.

2. Beer Smasher

Ontwikkelaar: Lemondo Entertainment
Categorie: Arcade
Prijs: Gratis (met in-app aankopen)
Beoordeling: 3.9 (3.650 reviews)

Beer SmasherHet idee van het omver gooien van grote pullen bier zou je niet aan moeten spreken, tenzij je een soort onmenselijk monster bent dat vindt dat het prima is om lekker bier omver te gooien. Hmm- in dat opzicht is het omgooien van wat Budweisers niet eens zo slecht…

In dit spel neem je het op tegen stapels bierglazen en krijg je verscheidene voorwerpen. Het is jouw taak om ze kapot te gooien. Dit is geweldig om wat boosheid kwijt te raken zonder echt bier te verspillen. Het simpele, esthetisch vormgegeven spel ziet er gaaf uit en de progressieve moeilijkheidsgraad (lastiger te gooien voorwerpen, bewegende doelen) zouden je heel wat uurtjes speelplezier moeten geven.

1. Beer Pong Tricks

Ontwikkelaar: Powermob
Categorie: Arcade
Prijs: Gratis (met in-app aankopen)
Beoordeling: 4.1 (41.854 reviews)

Beer Pong Tricks

Als je ooit een Amerikaanse sitcom of tienerfilm hebt gezien, dan moet je bier pong wel kennen. Misschien heb je het zelf ook weleens gespeeld? Het is het doel van het spel om je pingpongbal in het glas van je tegenstander te stuiteren, waardoor de tegenstander het leeg moet drinken. Persoonlijk snappen we niet hoe je kunt winnen door minder te drinken, maar Amerikanen zijn dan ook vreemd...

Met deze leuke, kleine app kom je flitsend voor de dag in een potje virtueel bier pong. Je zult harder je best moeten doen om te winnen. Stuiter je bal tegen tafels, muren, andere ballen en vreemde, mooie voorwerpen in 230 prachtige levels.