Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Drankspellen en Bierspellen met Stef Stuntpiloot

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Drankspellen & Bierspellen met Stef Stuntpiloot

Hieronder zijn er drankspellen met stef stuntpiloot. Zie anders de volledige lijst met benodigdheden voor drankspellen

Kaarten Blazen
Speelkaarten
Wie is de Mol

Benodigdheden bestellen:

Sorteer & filter

Filters

Sorteer

Categorie

Benodigdheden 1

Moeilijkheidsgraad

Minimaal aantal personen

Filter
Naam
Categorie
Aantal Spelers

Drankspel

Een drankspel is een spel waarbij drank een rol speelt. Zo moet je bijvoorbeeld als straf een bepaald drankje drinken als je verliest. Ook zijn er spellen waarbij je juist een shotje, biertje of een slok mag uitdelen als je wint. De meeste drankspellen zijn een combinatie van beide regels. Tijdens een gezellige avondje kun je de sfeer extra verhogen door een leuk drankspel met z'n allen te doen!

- Op zoek naar leuke spellen tijdens een feestje? -

Bierspellen per categorie

Veel spellen waarbij je een biertje moet drinken vallen binnen een bepaalde categorie. De meeste drankspellen kun je spelen als je een pakje speelkaarten in huis hebt. De bekendste spelletjes met kaarten en drank zijn bussen en kingsen. Daarnaast heb je spellen waar je dobbelstenen voor nodig hebt, speciale bordspellen en ook behendigheidsspellen.

Zorg dus dat je een spel uitkiest dat voor iedereen leuk kan zijn. Of zorg er juist voor dat je een voorsprong hebt op de rest door een drankspel te introduceren dat anderen nog nooit hebben gespeeld... Maar bedenk je wel; 'in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst'. Gebruik de filters op deze pagina om drankspellen te filteren op categorie, aantal personen of benodigdheden voor het drankspel