ABT bier van de maand: Schuppenboer dry hopped

ABT bier van de maand: Schuppenboer

Schuppenboer dry hopped van brouwerij Het Nest is het ABT bier van de maand maart en is nu verkrijgbaar bij alle ABT cafés. Dit tripel bier bevat 8 procent alcohol.

10 maart 2017 om 09:31


Schuppenboer dry hopped is het ABT bier van de maand maart. Het is een blond volmondig bier met een fruitig aroma door toevoeging van koriander en het gebruik van cascade als aromahop.
Het bier wordt gebrouwen door brouwerij Het Nest uit Turnhout. 

Het biertje heeft een licht bittere en kruidige afdronk. Ga jij hem proeven deze maand? 

ABT bier van de maand

ABT Alliantie Van Bier TapperijenDe Alliantie van Biertapperijen (ABT) bestaat uit tapperijen verspreid over het hele land.

Het bier van de maand is een gemeenschappelijke actie. Deze actie is erg belangrijk voor de ABT en daarom kan het bier van de maand ook niet zomaar worden gekozen. Er zijn verschillende (strenge) eisen waar het bier aan moet voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn.

Aan de hand van deze strenge eisen wordt het bier van de maand bekend gemaakt. Deze bieren zijn te proeven in de ABT Cafés.

De ABT Cafés

Er zijn verschillende ABT cafés verspreid over het land. Wil je Schuppenboer dry hopped proeven? Hij is verkrijgbaar bij de ABT cafés. 

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Radler

Verfrissend bier na het fietsen
Amstel Radler is een verfrissend bier en smaakt prima na een sportieve inspanning.

Meer reclames van Amstel Radler

Laatste reacties