Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Belgisch bier in restaurantketen Rock & Brews van KISS

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Belgisch bier in restaurantketen van KISS

14 mei 2013 om 13:20

De rockband KISS heeft in LA hun derde restaurant Rock & Brews geopend. Rock & Brews onderscheidt zich met een uitgebreide bierkaart vol Belgische bieren.

Belgisch bier in restaurantketen van KISS
Duvel
Orval Trappist

Rock & Brews heeft wel wat weg van de bekende keten Hardrock Café. Maar er is één ding waarmee de rockers zich willen onderscheiden van andere grote restaurant ketens en dat is een zeer uitgebreide bierkaart met wel 80 verschillende soorten.

Lees ook

Belgische bierkaart

Hoewel het eten niet bijzonder is te noemen, het is allemaal nogal traditionele Amerikaans, de bierkaart is heel erg uitgebreid. Rock & Brews zet heel zwaar in op bier, en met name heel veel Belgisch kwaliteitsbier. Zo kun je hier bijvoorbeeld een glas Affligemse Tripel, Hoegaarden, St. Bernardus, Orval of Gouden Carolus bestellen bij je standaard hamburger.

Dure biertjes

Amerikanen zijn dol op Belgisch bier, dus ze zijn best bereid hier wat geld voor neer te leggen. Zo betalen de Amerikanen voor een halve liter Stella Artois zes dollar (4,50 euro), zeven dollar (5,40 euro) voor een halve liter Hoegaarden en acht dollar (6 euro) voor een flesje Affligem of Duvel.

Grootse plannen

KISS heeft nu al drie restaurants onder de naam Rock & Brews geopend en gaat er nog dit jaar openen op LAX in Los Angeles, op Maui in Hawaii en één in Kansas City in Missouri. Het uiteindelijke doel is om wereldwijd honderd Rock & Brews in vijf jaar te openen.

Cookie instellingen