Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

St. Bernardus abdijbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

St. Bernardus

Alle abdijbieren van de St. Bernardus brouwerij uit Watou, België. Deze speciaalbieren worden zeer gewaardeerd door de bierliefhebber.

St. Bernardus
foto van het bier St. Bernardus abt 12

Achtergrond Informatie

St. Bernardus bieren worden gebrouwen door Bierbrouwerij Sint Bernardus in Watou. Er zijn op dit moment 5 biermerken van St. Bernardus bekend. Bekijk de bier in onderstaande overzicht.

Alle St. Bernardus merken

 • St. Bernardus Abt 12 - Quadrupel - 10%

  De St. Bernardus Abt 12 is een bier met een goede balans, heel veel smaken komen aan bod. Het heeft een volle evenwichtige balans tussen zoet en bitter. Je proeft een lichte kruidigheid met zelfs een wat romig licht bittere afdronk. De nasmaak is lang met karamel en rozijnen. Het bier blinkt zeker uit door zijn lange bitterzoete afwerking met een hoppige bite.

 • St. Bernardus Pater 6 - Dubbel - 6,7%

  St. Bernardus heeft een volle en licht moutige smaak. 

 • St. Bernardus Prior 8 - Dubbel - 8%

  St.Bernard heeft een perfecte balans tussen zoet en bitter: een moutig-fruitige volle smaak, zoet en karamel met rozijnen en pruimen en een lichte kruidennoot met toetsen van kruidnagel, citrus en gekonfijte vruchten, een beetje rijpe appel en karamel.

 • St. Bernardus Tripel - Tripel - 7%

  St.Bernardus Tripel heeft een vol zoete smaak en een lichtbittere nasmaak met onder andere sinaasappel en grastonen dankzij het hopprofiel.

 • Watou Tripel - Tripel - 7,5%

  Watou Tripel heeft een volle, satijnzachte schuimkraag en valt op door zijn uitgebalanceerde zachte en lange nasmaak. Het bier is door zijn discrete bitterheid zeer geschikt voor recepties of bij een aperitief.  

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over St. Bernardus

 • St. Bernardus Abt 12 Barrel Aged sour

  Brouwerij St. Bernardus komt met beperkte oplage nieuw bier

  Brouwerij St. Bernardus heeft hun geliefde bier St. Bernardus Abt 12 jaren laten rijpen op vaten en dit heeft geleid tot een Limited Edition bier. St. Bernardus Abt 12 Barrel Aged Sour is kort geleden op de markt gebracht.

  Biermerken

  17 okt 2019 bij Nieuws

 • De Librije*** In Zwolle komt met bierkaart

  De Librije in Zwolle komt met bierkaart

  Sterrenrestaurant De Librije*** in Zwolle introduceert een bierkaart. Alle gerechten op de kaart worden voorzien van een biersuggestie.

  Horeca

  15 jun 2016 bij Nieuws

 • Belgisch bier in restaurantketen van KISS

  Belgisch bier in restaurantketen van KISS

  De rockband KISS heeft in LA hun derde restaurant Rock & Brews geopend. Rock & Brews onderscheidt zich met een uitgebreide bierkaart vol Belgische bieren.

  Bekende Mensen

  14 mei 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.