Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hoegaarden

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hoegaarden

Hoegaarden brouwen is niet echt simpel. Zo'n verrassend verfrissende smaak bereik je alleen door het unieke brouwproces strikt goed te respecteren.

Hoegaarden
Hoegaarden Witbier
Hoegaarden Rose bier

Achtergrond Informatie

Hoegaarden bieren worden gebrouwen door Anheuser-Busch InBev in Leuven. Er zijn op dit moment 8 biermerken van Hoegaarden bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Hoegaarden brouwen is niet echt simpel. Zo'n integrerende karakter, de verrassende en verfrissende smaak van Hoegaarden bereik je alleen door het unieke brouwproces te respecteren. En daarbij alleen maar natuurlijke ingrediënten te gebruiken en zorgvuldig te mengen.

Hoegaarden bier wordt twee keer gegist, maar niet gefilterd. Vandaar dat je bij het bier het troebele uitzicht hebt, maar wel de gladde textuur.

Alle Hoegaarden merken

 • Hoegaarden Citron - Fruit - 3%

  Hoegaarden Citron heeft een licht zoetige en fruitige smaak.

 • Hoegaarden Grand Cru - Blond - 8,7%

  Hoegaarden Grand Cru heeft een heerlijke, complexe, zoete en bittere smaak. Het bier heeft een fruitig aroma en je kunt  kruiden zoals koriander en Curacao herkennen. In de smaak vind je een complexe zoete en bittere smaak met een subtiele kruidiigheid en wat citrustonen.

 • Hoegaarden Radler Agrum - Biermix - 2%

  Zo’n frisse Hoegaarden Radler, dat is de zachtheid van het Hoegaarden witbier gecombineerd met vruchtensap van natuurlijke oorsprong. Dit is Hoegaarden Radler Agrum met sinaasappel- en grapefruitsap.

 • Hoegaarden Radler Lemon & Lime - Biermix - 2%

  Zo’n frisse Hoegaarden Radler, dat is de zachtheid van het Hoegaarden witbier gecombineerd met vruchtensap van natuurlijke oorsprong. Dit is Hoegaarden Radler Lemon&Lime met citroen- en limoensap.

 • Hoegaarden Rose bier - Rosé - 3%

   Hoegaarden Rose heeft een frisse en fruitige smaak met een achtergrond van frambozen.

 • Hoegaarden Verboden Vrucht - Ale - 8,5%

  Het is een zwaar en fruitig bier met een roodbruine kleur. Het bevat mout, hop, water en toegevoegde suikers, wat het een zoete smaak geeft. 

 • Hoegaarden wit 0,0% - Wit - 0%

 • Hoegaarden Witbier - Wit - 5%

  Hoegaarden witbier heeft een frisse en lichtzure smaak. Het traditionele Hoegaarden witbier wordt gebrouwen met bronwater, ongemoute tarwe, gerstemout, hop, koriander en Curacao. Dit licht gehopte bier heeft een troebele witgele kleur. Buitengewoon verfrissend. Een echte dorstlesser en daarnaast voor sommigen de gouden standaard voor de bierstijl witbier.

Bekijk alle Hoegaarden merken

Nieuws over Hoegaarden

 • Ambachtelijk speciaalbier is heel gezond

  Ambachtelijke speciaalbieren hebben probiotische bacteriën die de darmgezondheid kunnen bevorderen en de immuniteit kunnen verbeteren. Proost op je gezondheid!

  5 dec 2019 bij Nieuws

 • Leffe 0.0% nu ook naar Nederland

  Leffe 0.0% wordt eind april in de horeca en in juli in de supermarkt gelanceerd in Nederland. Het eerste alcoholvrije abdijbier werd in november 2018 gelanceerd in België.

  4 apr 2019 bij Nieuws

 • Restalcohol afkomstig uit alcoholvrije bieren wordt biobrandstof

  Door het brouwen van alcoholvrij bier blijft er steeds meer restalcohol over. David Schutter van AB InBev ontwikkelde samen met zijn team een aantal concrete, circulaire toepassingen voor de overblijvende alcohol.

  19 feb 2019 bij Nieuws

 • Kassa Radler test

  Het TV programma Kassa heeft een aantal verschillende Radlers blind laten testen door vijf deskundigen. De bierkenners waren over veel radlers niet echt te spreken.

  18 apr 2016 bij Nieuws

 • Hoegaarden presenteert Bourgondische Perfect Serve

  Culiconsultant Kevin Strubbe presenteert samen met TV-kok Robert Verweij de nieuwe Perfect Serve van Hoegaarden 0,0 witbier.

  6 jul 2012 bij Nieuws

 • Nieuwe Hoegaarden wit bier zonder alcohol

  Na Bavaria en Wieckse Witte komt nu ook Hoegaarden met een witbier zonder alcohol.

  18 apr 2011 bij Nieuws

 • Zie alle Hoegaarden nieuwsberichten.

  Producten van Hoegaarden

  Cookie instellingen