Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Best of Belgium Beer & Bites pop-up op Brussels Airport

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Best of Belgium Beer & Bites pop-up

17 september 2018 om 15:33

Brouwerijen Palm en Rodenbach lanceren pop-up ‘Best of Belgium Beer & Bites' op Brussels Airport. Twee sterren chef Viki Geunes brengt met de ‘Best of Belgium Beer & Bites’ pop-up op Brussels Airport ‘Beer & Food Pairing’ tot leven.

Viki Geunes twee sterren chef schenkt Cornet
Brugge Tripel bier

Best of Belgium Beer & Bites

Van 17 september tot 7 december opent ‘Best of Belgium Beer & Bites’ op Brussels Airport. De internationale luchthaven viert dit jaar haar zestigste verjaardag en dit najaar worden de ‘beste Belgische producten’ onder de aandacht gebracht, Belgische topbieren en gastronomie mogen hier niet ontbreken.

Best of Belgium pop-up op Brussels Airport

Brussels Airport selecteerde de brouwerijen Palm, De Hoorn en Rodenbach om binnen dit thema een belevingsbar uit te werken. De brouwers sloegen samen met topchef Viki Geunes de handen in mekaar en ontwikkelden, speciaal afgestemd op de luchthavenpassagiers, een ‘Beer & Food Pairing’ concept.

World Beer Awards winnaars

De drie ‘World Beer Awards gold winners’ bieren: Cornet, Rodenbach Grand Cru en Brugge Tripel worden met aangepaste gerechtjes gecombineerd. Vanuit zijn culinaire expertise ging Viki Geunes aan de slag om een verfijnd gerechtje bij elk bier te creëren.

Lees ook

Bar Best of Belgium op het vliegveld van BrusselResultaat is een gebalanceerd ‘Beer & Bites’- menu. De bieren worden in proefglaasjes van 18cl geschonken en telkens met een bijpassend hapje, specifiek afgestemd op de smaak van het bier, geserveerd.

De reiziger is flexibel om één of meerdere combinaties uit te proberen. De exploitatie van de pop-up wordt in goede banen geleid door de gerenommeerde cateraar J&M catering.

Belgisch vakmanschap

Peter Buelens, PR & Communications Manager Swinkels Family Brewers Belgium: "Met de pop-up ‘Best of Belgium Beer & Bites’ krijgen we de kans ons vakmanschap voor een nationaal en internationaal publiek te presenteren. Het is een uitgelezen manier om onze gelauwerde Belgische bieren in combinatie met de mooie culinaire creaties van Viki Geunes te laten degusteren. Wij zijn trots mee kleur te kunnen geven aan het 60 jarig jubileum van onze nationale luchthaven."

Viki Geunes, 2 sterren chef ’t Zilte & U-eatsleep Antwerpen: "Bier en gastronomie, twee van onze nationale begrippen, met reizigers van over heel de wereld delen, maakt deze pop-up zo internationaal uniek. Als chef ben ik verheugd een bijdrage aan dit prachtig initiatief te kunnen leveren!"

Belgisch bier & bites door Rodenbach en Palm Belgian Craft Brewers