Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BRLO Blurry Vision is het Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Blurry Vision is het Mitra bier van de maand

13 augustus 2021 om 11:35

Blurry Vision is in augustus 2021 het Mitra Bier van de Maand. Met de uitverkiezing dingt deze NEIPA uit Berlijn mee naar de titel 'Bier van het Jaar'.

BRLO Blurry Vision is het Mitra bier van de maand augustus 2021
BRLO Blurry Vision logo
BRLO Blurry Vision blik

Mitra bier van het jaar 

Mitra gaat ook dit jaar op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op de verschillende bieren van de maand. Op deze manier wordt aan het einde van het jaar een bier met het hoogste percentage positieve stemmen gekozen tot 'Mitra bier van het jaar'. Mitra Drankenspeciaalzaken houdt deze competitie in samenwerking met Biermagazine. 

BRLO Blurry Vison

Bier van het jaar bij Mitra Blurry Vision is een NEIPA van de Berlijnse brouwerij BRLO. Dit bier kenmerkt zich door de aroma's van tropisch fruit met wat vanille en kokos. De smaak is fruitig met tonen van gedroogde vruchten zoals abrikoos en mango.

Lees ook

BRLO - dat pas na een paar biertjes correct kan worden uitgesproken, is de oude Slavische naam voor Berlijn en betekent zoiets als moerasgebied. Wat onder studievrienden als een gek idee naar voren kwam, heeft inmiddels verschillende prijzen gewonnen en produceert momenteel verschillende bierstijlen. Je kunt de brouwerij bezoeken en er genieten van de bieren en een hapje!

Vorige winnaars

Dit is het vierde jaar op rij dat deze competitie wordt gehouden. De vorige winnaars zijn: 

- Mitra Bier van het jaar 2018: Elixer van Grutte Pier
Mitra Bier van het jaar 2019: Joey Greenhorn van Kompaan
- Mitra Bier van het jaar 2020: Rodulf de Viking van Grutte Pier 

In 2021 maken Monte CristoSt. Feuillien Grand Cru, Frontaal RhodesianPohjala Must KuldDuvel Tripel Hop Cashmere, DAVO Hang Out, Crank the Juice en Blurry Vision kans op de titel. In september zal een volgende uitdager zich aandienen. Bekijk de huidige stand voor de verkiezing op de website van Mitra Drankenspeciaalzaken

Cookie instellingen