Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

BRLO | Bierbrouwerij in Berlijn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BRLO

BRLO is een bierbrouwerij uit Berlijn (Duitsland) die is opgericht in 2014. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Twee glazen BRLO bier in het BRLO Brwhouse
BRLO Blurry Vision logo
brlo brouwerij logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van BRLO

BRLO heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van BRLO!
 • BRLO Blurry Vision - India Pale Ale - 6,5%

  BRLO Blurry Vision is een NEIPA die zich kenmerkt door heerlijke tropische aroma's met een beetje vanille en kokos. Het bier heeft een fruitige smaak van gedroogde vruchten zoals mango en abrikoos. In de afronk is na enige tijd de smaak van rumbonen waarneembaar. Het bier wordt in evenwicht gehouden door het koolzuur en heeft een prettig dorge nasmaak. 

  Achtergrond informatie

  BRLO is een speciaalbierbrouwerij uit Berlijn (Duitsland). Deze Duitse craft brewer verkoopt zijn bieren in verschillende Europese landen en ook in Nederland.

  BRLO - dat pas na een paar biertjes correct kan worden uitgesproken, is de oude Slavische naam voor Berlijn en betekent zoiets als moerasgebied.

  Wat onder studievrienden als een gek idee naar voren kwam, heeft inmiddels verschillende prijzen gewonnen en produceert momenteel zeven bierstijlen - van Helles, Pale Ale, German IPA, Porter en Red Light Ale tot de originele Berliner Weisse en ook de alcoholvrije Naked .

  Lees ook

  Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en met veel passie en toewijding van hun internationale meesterbrouwers worden de bieren gebrouwen.

  Brouwerij, proeflokaal en restaurant

  In 38 overzeese containers is sinds 2017 een eigen brouwerij met aangrenzend restaurant en biertuin, het BRLO BRWHOUSE gerealiseerd. Centraal gelegen aan het Park am Gleisdreieck wordt het craft beer uit Berlijn gebrouwen.

  Het 20 hl brouwsysteem van BrauKon laat het hart van meesterbrouwer Michael Lembke sneller kloppen. Alles wordt ter plaatse gebrouwen en onmiddellijk in het glas gegoten. Ze brouwen er niet alleen de core range van BRLO zoals Helles, Pale Ale, German IPA, Porter en Berliner Weisse, maar ook collaboration brews met bevriende brouwers en seizoensexperimenten.

  Ze selecteren zorgvuldig wat er in de brouwketel gaat: alleen biologische mouten volgens EU-richtlijnen en speciale aromahoppen, die veel van hun bieren de karakteristieke smaak meegeven.