Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Boek Amstel 140 jaar, het verhaal van ons bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Boek Amstel 140 jaar, het verhaal van ons bier

03 december 2010 om 14:27

Amstel bier is dit jaar 140 jaar geworden en er is een speciaal bier boek over het merk Amstel de Amstel bierbrouwerij in Amsterdam uitgebracht.

Boek Amstel 140 jaar, het verhaal van ons bier
Amstel logo
Amstel bier en radler

Het boek met de titel Amstel, Het verhaal van ons bier. 1870 - heden is onlangs ook in de boekhandel gekomen. Het jubileum boek is geschreven ter ere van het 140 jarig bestaan van Amstel.

Lees ook

De Amstelbrouwerij bepaalde van 1870 tot de sluiting van de vestiging in Amsterdam in 1983 het stadsbeeld aan de Mauritskade van onze hoofdstad. Amstel is in die tijd overgenomen door Heineken en verhuisd naar Zoeterwoude. Amstel bleef een belangrijk deel van de binnenlandse markt beheersen naast ''grote broer'' Heineken.

Amstel reclames

De laatste jaren is het merk bezig met vergroting van de naamsbekendheid in het buitenland, onder meer door sponsoring van de Champions League. In dit fraai uitgegeven jubileumboek wordt uitgebreid ingegaan op de geschiedenis van de brouwerij, geillustreerd met historische opnamen uit het bedrijfsarchief. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan de vele reclameuitingen en de reclamecampagnes van het bedrijf.

Bestellen

Kijk in de shop van Biernet voor verkoopadressen van Amstel, Het verhaal van ons bier.

Cookie instellingen