Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Prael ook naar Utrecht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Prael ook naar Utrecht

07 augustus 2018 om 12:16

Bierbrouwerij de Prael gaat een vestiging openen in Utrecht. Na de uitbreiding van de Amsterdamse brouwerij naar andere Nederlandse steden zijn er nu concrete plannen voor Utrecht.

Bier van De Prael
Brouwerij De Prael
Brouwerij De Prael

Brouwerij De Prael door het land

De Prael logo Bierbrouwerij de Prael is een Amsterdamse brouwerij die de laatste jaren flink aan het uitbreiden is. De brouwerij is een sociale onderneming die staat voor meer dan alleen bier. Zij geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer de mogelijkheid om te participeren.

De bedoeling van oprichters Arno Kooy en Fer Kok is om door middel van franchisemodellen de brouwerij uit te breiden naar andere delen van het land. Na de tweede  brouwlocatie met proeflokaal in de Houthavens in Amsterdam  die in 2017 werd geopend werd er in april 2018 ook een vestiging in Den Haag geopend. Ook wordt er op het moment gewerkt aan een brouwerij en proeflokaal in Groningen

Lees ook

De Prael Utrecht

Nu zijn er dus ook plannen om een vestiging in Utrecht te realiseren. De monumentale boerderij Rood Noot is de beoogde plek voor een bierbrouwerij en horecalocatie van het Amsterdamse biermerk.

Naast het brouwen van bieren is er in de monumentale boerderij straks ook ruimte voor horeca, evenementen en meer. Er zal de komende tijd hard worden gewerkt om de boerderij om te bouwen tot brouwerij/ horecalocatie. Rond juli 2019 moet de brouwerij klaar zijn voor gebruik.

Utrechtse locatie Brouwerij de Prael

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!