Amsterdams Mooiste Kalender brouwerij t IJ

Brouwerij 't IJ heeft eigen kalender: Amsterdams Mooiste

Brouwerij ’t IJ en fotograaf Paul Bellaart brengen een ode aan de mooiste vrouwen van Amsterdam met een kalender waarin puur bier en prachtige vrouwen mooi gecombineerd worden.

21 december 2014 om 14:00


Ode aan bier en vrouwen

Het idee achter de kalender was om het mooiste van Nederlandse bodem samen te brengen: bier en vrouwen. En dan beide in hun puurste en natuurlijkste vorm. Bij 12 verschillende bieren van Brouwerij ‘t IJ schoot Paul Bellaart een passende foto.

Puur bier

Omdat de bieren van ‘t IJ ongepasteuriseerd, ongefilterd, lokaal, kleinschalig en puur zijn moesten de foto’s daar bij passen. Daarom zijn ze analoog gemaakt, niet geretoucheerd en dragen de modellen ook geen make-up.

Beperkte oplage

De kalender is in een zeer beperkte oplage verschenen. Mocht je een exemplaar willen, dan kun je het beste zo snel mogelijk richting Brouwerij ‘t IJ gaan. Het proeflokaal in Amsterdam-Oost is elke dag open van 14:00 – 20:00 uur. Is de kalender op, dan kun je altijd nog genieten van een heerlijk biertje.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Dance more, drink slow
Armin van Buuren en Heineken laten met deze commercial zien dat je meer kan genieten van het moment als je op een normale manier alcohol drinkt.

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties