Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Desperados lanceert 1ste alcoholvrije variant | Virgin

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Desperados lanceert eerste alcoholvrije variant: Desperados Virgin 0.0%

18 januari 2021 om 11:33

Desperados lanceert voor de eerste keer een alcoholvrije variant van het succesvolle bier: Desperados Virgin 0.0%. Na een succesvolle introductie in Frankrijk wordt deze alcoholvrije Desperados ook in Nederland, België en Polen gelanceerd.

Desperados alcoholvrij gelanceerd
Desperados Virgin | Alcoholvrij bier
Desperados Virgin 0.0 sixpack met flesjes van 33cl

Dry January of Ik Pas

Doe jij deze maand mee aan Dry January of ben jij voor een ander moment opzoek naar een verfrissend, alcoholvrij biertje? Probeer dan eens Desperados Virgin 0.0%. Deze onlangs gelanceerde variant van Desperados zonder alcohol heeft een verfrissende smaak en geeft je die kick waar het merk om bekend staat.

Na een succesvolle lancering in Frankrijk is Desperados Virgin 0.0% nu ook in Nederland, België en Polen geïntroduceerd. Moederbedrijf Heineken Nederland speelt hier mee in op de toenemende vraag naar alcoholvrije producten en biedt consumenten met de verfrissende smaak en de kick waar Desperados bekend om staat een keuze voor elk moment.

Desperados Virgin 0.0% Desperados Virgin 0.0% is geïntroduceerd in de maand van Dry January waarin mensen overal ter wereld een maand lang geen alcohol drinken. Niet alleen tijdens Dry January, maar ook de rest van het jaar kan je nu op nog meer momenten van de smaak en vibe van Desperados genieten. ‘‘Of je nu met vrienden geniet van een zonnige avond op het strand, een te gek festival beleeft of wilt genieten van een heerlijk biertje tijdens een barbecue in de tuin, met Desperados Virgin 0.0% heb je altijd die verfrissende smaakbeleving’’, aldus De Koning (Marketing Manager Global Brands HNL).

Lees ook

Desperados Virgin 0.0% is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar bij Albert Heijn (in 6-pack fles 33cl) en zal later ook in de horeca en vanaf half maart bij andere supermarkten beschikbaar zijn.

Desperados

Desperados is het eerste Tequila Flavoured bier ter wereld, al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en het bier wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is niet meer weg te denken uit de partyscene. Zo kennen we Desperados onder meer van bijzondere initiatieven zoals een festival georganiseerd in luchtballonnen of een feest onder water.

Desperados Virgin 0.0%

Desperados Virgin 0.0% is een uniek alcoholvrij bier met een geweldige smaak die gegarandeerd voor een verfrissende kick zorgt. Wat de gelegenheid ook is, Desperados Virgin 0.0 brengt altijd goede vibes en gezelligheid.

Cookie instellingen