Brothers In Law porter header

East Coast Porter van Brothers in Law

Brothers In Law Brewing is gestart door de drie brouwende zwagers Felix, Tim & Tim. Ze houden van experimenteren met oude en nieuwe stijlen en ingrediënten, maar het eindresultaat moet wel onmiskenbaar bier blijven.

10 januari 2018 om 13:45


East Coast Porter

Bij hun East Coast Porter is het een zeer geslaagd experiment geweest. Rijke en intense smaken springen bijna uit het glas. Subtiel zoet en het gebruik van Amerikaanse hoppen geeft een mooi bittertje. Door wat gerst door mais te vervangen is de Porter wel stevig maar niet té zwaar geworden. Porter Fles

Traditioneel met moderne twist

De Engelse brouwers in de nieuwe wereld moesten voor het brouwen van hun Porter werken met wat er voorhanden was. Daarom werd er Amerikaanse hop en toevoegingen als maïs, suiker of melasse gebruikt. Brouwer Tim Freriks: “Ik heb deze stijl nu wéér een twist gegeven door hem iets zwaarder en voller te maken”. Al met al een heerlijk bier om bij guur weer lekker op te warmen.

De East Coast Porter is perfect bij vettere vis, kruidig stoofvlees, pittige en belegen kazen en chocolade desserts

Vernieuwende bieren

Brothers In Law is niet je standaard Craftbeer brouwerij. Met aparte biersoorten en bijzondere smaken verrast Brothers In Law iedere keer weer. Brouwer Tim Freriks brouwt al meerdere jaren speciaalbier op professioneel niveau en dat proef je.

Naast de East Coast Porter heeft BIL Brewing nog 6 andere speciaalbieren. Stuk voor stuk met een eigen karakter, zoals de Australian Pale Ale met tropische fruittonen door de Australische hop, of de verassend frisse en doordrinkbare American Brown Ale. 

East Coast Porter 600pixels

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Heineken Pilsener

Verantwoord drinkgedrag
Commercial Heineken. De hoofdrolspeler drinkt Heineken bier en water! Zal dat samen gaan?

Meer reclames van Heineken Pilsener

Laatste reacties