Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

East Coast Porter | Brothers In Law Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

BIL East Coast Porter

BIL East Coast Porter is een Porter met 7,7% alcohol. BIL East Coast Porter wordt gebrouwen door Brothers In Law Brewing in Amsterdam.

East Coast Porter | Brothers In Law
East Coast Porter | Brothers In Law

Eigenschappen

Brouwerij Brothers In Law heeft een nieuw bier op de markt gebracht genaamd: East Coast Porter. Een traditionele bier met 7,7% alcohol en een twist.

Smaak & Omschrijving

De East Coast Porter heeft rijke, intense smaken van chocola en koffie die uit het glas springen. Subtiel zoet en het gebruik van Amerikaanse hoppen geeft een mooi bittertje.

Door gerst te vervangen door mais heeft deze porter een twist gekregen die hem iets steviger maakt, maar niet  té zwaar. Dit bier is daarom goed te combineren bij vette vis, vleesgerechten, pittige en belegen kazen en chocolade dessert.

Brothers In Law is niet je standaard Craftbeer brouwerij. Met aparte biersoorten en bijzondere smaken verrast Brothers In Law iedere keer weer. Brouwer Tim Freriks brouwt al meerdere jaren speciaalbier op professioneel niveau en dat proef je.

Naast de East Coast Porter heeft BIL Brewing nog 6 andere speciaalbieren. Stuk voor stuk met een eigen karakter, zoals de Australian Pale Ale met tropische fruittonen door de Australische hop, of de verassend frisse en doordrinkbare American Brown Ale. 

Het laatste nieuws van BIL East Coast Porter

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor BIL East Coast Porter. Schrijf als eerst een review.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties