Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grand Prestige Vatgerijpt 2022 voorproefeditie

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grand Prestige Vatgerijpt 2022 voorproefeditie

05 August 2022 om 12:03

Hertog Jan heeft ook dit jaar haar kroonjuweel, de Grand Prestige, laten rijpen op houten vaten. Liefhebbers kunnen zich binnenkort inschrijven voor de voorproefeditie van Grand Prestige Vatgerijpt 2022.

Grand Prestige Vatgerijpt 2022 aankondiging
Hertog Jan Grand Prestige
Hertog Jan brouwerij

Zesde serie Grand Prestige Vatgerijpt

Op 28 september lanceert Hertog Jan voor de zesde keer Grand Prestige Vatgerijpt. Ook voor de editie van dit jaar hebben de brouwers hun kroonjuweel (Hertog Jan Grand Prestige) maandenlang laten rijpen op de houten vaten van een andere soort drank. Welke vaten dit jaar zijn gebruikt blijft nog even geheim. Wel lichten de brouwers alvast een klein tipje van de sluier op en verraden zij een bourgondisch thema.

Ieder jaar is Grand Prestige Vatgerijpt razendsnel uitverkocht. Daarom introduceerde Hertog Jan in 2021 de voorproefedities, waarmee liefhebbers langer van het bier kunnen genieten en bovendien de garantie krijgen om Vatgerijpt als eerste te kunnen kopen. 

Vatgerijpt voorproefeditie 2022

Grand Prestige Vatgerijpt 2022 vanaf september verkrijgbaar

Ook dit jaar komt Hertog Jan met een Vatgerijpt-voorproefeditie. Bierliefhebbers kunnen zich van maandag 8 augustus tot en met donderdag 11 augustus inschrijven voor de loting van de voorproefedities op hertogjan.nl/vatgerijpt. De prijs is 35 euro per stuk.

De voorproefeditie is een beleving voor twee personen en bevat smaakvolle hints naar de vier varianten van dit jaar. Voorproevers krijgen toegang tot vier video’s waarin de brouwers op reis gaan naar de oorsprong van Vatgerijpt 2022. Ook krijgen voorproevers toegang tot een speciale VIP launch in de brouwerij in Arcen waar je de vatgerijpte bieren als eerste mag proeven. Naast een tour door de brouwerij heb je dan de garantie om een set Grand Prestige Vatgerijpt 2022, nog voor de officiële verkoop, aan te schaffen.

Lees ook

Begin september maakt Hertog Jan de smaken van Vatgerijpt 2022 officieel bekend. 

Eerdere Grand Prestige Vatgerijpt edities

Het is dit jaar de zesde keer dat de brouwers van Hertog Jan hun Grand Prestige bier op houten vaten hebben laten rijpen. De voorgaande edities waren: 

- Vatgerijpt 2021 met Portugese wijnen
- Vatgerijpt 2020 met Schotse Whisky
- Vatgerijpt 2019 met Jenever
- Vatgerijpt 2018 met verschillende smaakmakers
- Vatgerijpt 2017 met verschillende dranken

Vier flessen Grand Prestige Vatgerijpt in Portugal