Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch introduceert Radler 0.0% en Radler Mandarijn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Grolsch introduceert radler 00 en radler mandarijn

Grolsch introduceert Radler 0.0% en Radler Mandarijn

03 maart 2015 om 15:38

Grolsch heeft het radler aanbod uitgebreid door ongekende populariteit: in slechts één jaar tijd is Grolsch Radler met bijna 350% gegroeid. Met Grolsch Radler 0.0% en Grolsch Mandarijn wil de brouwer aan de vraag tegemoet komen.

grolsch radler 0.0% en grolsch radler mandarijn
Grolsch Logo
Grolsch Radler Mandarijn

Waarom is radler zo populair?

Nederlanders leven steeds bewuster en kiezen daardoor vaker voor alcoholarme of alcoholvrije dranken. Daarnaast zijn we in toenemende mate op zoek naar nieuwe smaken, merken en belevingen. Met de introductie van Grolsch Radler 0.0% en Grolsch Radler Mandarijn speelt Grolsch in op beide trends. De nieuwe smaken zijn gebaseerd op echt vruchtensap en ze vormen een fris en divers alternatief op  andere dranken.

Geliefd bij jonge ouders en tweeverdieners

Uit onderzoek van Grolsch blijkt dat de combinatie van bier en vruchtensap vooral populair is bij jonge ouders en bij tweeverdieners (zowel mannen als vrouwen). Opvallend daarbij is dat meer dan de helft van de Nederlanders die radlers zijn gaan drinken, eigenlijk geen echte bierliefhebbers waren. Zij drinken radler als alternatief voor bijvoorbeeld frisdrank of een wijntje.

Grolsch Radler 0.0%

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die op specifieke momenten geen bier of frisdrank wil drinken, maar op zoek is naar een frisse en alcoholvrije variant, introduceert Grolsch een alcoholvrije radler. Net als Grolsch Radler is de drank natuurlijk gebrouwen met ingrediënten van bier en echt vruchtensap.

Grolsch Radler Mandarijn 

Grolsch voegt nog een verrassende smaak toe aan het Radler assortiment: Grolsch Radler Mandarijn. Grolsch Radler Mandarijn is gemaakt van Grolsch bier met vers citroen-, sinaasappel- en mandarijnsap. De combinatie van het typerende Grolsch bier met de friszoete vruchtensap geeft beide nieuwe Radlers een frisse en aangename smaak. Grolsch Radler Mandarijn bevat 2% alcohol.

Verkrijgbaarheid

Grolsch Radler 0.0% en Grolsch Radler Mandarijn zijn vanaf maart bij alle grote supermarkten verkrijgbaar in zowel fles als blik. Grolsch Radler is vanaf maart ook beschikbaar per krat en in 50 cl blik. Uiteraard zijn de nieuwe Radler varianten ook verkrijgbaar bij de verschillende Grolsch horecagelegenheden.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties