Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch introduceert Radler op basis van recept uit 1922

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch komt met Grolsch Radler

10 februari 2014 om 14:03

Na de introductie van Kornuit heeft Grolsch de smaak te pakken. In maart 2014 komt de brouwer opnieuw met een nieuw bier: Grolsch Radler. De brouwer uit het oosten speelt hiermee in op de groeiende populariteit van Radlers in Nederland.

Grolsch introduceert Radler
Grolsch Logo
Grolsch Brouwerij

Radler zoals het bedoeld is

De bedenker van Radler is Franz Kugler, een Beierse kroegbaas. In 1922 kwam hij als eerste op het idee om bier en vruchtensap te mengen voor de dorstige fietsers op zijn terras. Vandaar ook de naam (fahr)radler. Inmiddels zijn ook de Nederlanders het frisse karakter van Radlers gaan waarderen. Als hommage aan Franz brouwt Grolsch daarom ‘Radler zoals het bedoeld is’: echt Grolsch bier met echt vruchtensap.

Ontdek alles, behoud het goede

Gisela Rule, Marketing Directeur bij Koninklijke Grolsch: “Bij Grolsch zeggen we altijd: ontdek alles, behoud het goede. We staan voor kwaliteitsbier dat al 400 jaar met vakmanschap en karakter wordt gebrouwen. In die lijn past ook precies onze nieuwe debutant, Grolsch Radler. We zijn teruggegaan naar de oorsprong van Radler, naar waar het begonnen is. Vandaar ons recept: echt Grolsch bier met echt vruchtensap.”

Fris van karakter

Grolsch Radler bevat 2% alcohol, is fris van karakter en natuurlijk gebrouwen met pure ingrediënten, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige zoet- en kleurstoffen. Vanaf 10 maart is Grolsch Radler verkrijgbaar in supermarkten en slijterijen. Vanaf april 2014 kunnen consumenten ook in de horeca genieten van een heerlijke frisse Grolsch Radler. Daar wordt Grolsch Radler geserveerd in een nieuw bijpassend en eigentijds glas. Grolsch Radler is het hele jaar door beschikbaar.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties