Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken Feestsokken voor de feestdagen!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

  • Home
  • Nieuws
  • Heineken feestsokken voor de feestdagen

Heineken Feestsokken voor de feestdagen!

03 december 2018 om 16:59

Heineken doet dit jaar opnieuw een product cadeau bij een krat Heineken om de blits te maken tijdens de feestdagen! Je krijgt dit jaar gratis Heineken feestsokken bij aankoop van een krat Heineken! Profiteer nu en vul PRFMD9075 in voor gratis bezorging als je een nieuw account aanmaakt.

Heineken feestsok
Heineken Pilsener flesje
Heineken Brouwerij

Heineken Feestsokken

Heineken Magnum 2018Na de waterdichte coolbag van afgelopen zomer heeft Heineken opnieuw een leuk promotioneel product. Net als vorig jaar (met de Heineken Feeststrik) geeft Heineken je de kans om indruk te maken tijdens de feestdagen! Dit jaar krijg je bij aankoop van een krat Heineken echte Feestsokken cadeau. 

Deze week kun je je Heineken Feestsokken gunstig in huis halen en ze zelfs thuis laten bezorgen! Deze week is een krat Heineken in de aanbieding bij AH voor €9,99.

Heineken Magnum is terug

Naast de Feestsokken is de feestelijke Heineken Magnum fles ook terug dit jaar. Deze verpakking van Heineken Pilsener werd vorig jaar geïntroduceerd en ook dit jaar kun je 1,5 liter Heineken bier uitdelen met je Heineken Magnum fles! 

Of je nu geniet van een verfrissend Heinekenmoment tijdens het kerstdiner of proostend het nieuwe jaar ingaat, de exclusieve Heineken Magnum fles maakt het extra speciaal.

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

L.de Ridder (gast) op 27-12-2018 om 12:30:15

Mijn kleinzonen zijn diep teleurgesteld over de sokken. Kopen we 3 kratten bier, we waren in de veronderstelling dat de sokken in de kratten zaten. Maar tot onze grote teleurstelling: geen sokken. Het was bedoeld als een grappig kerstkadootje. Geen goede reclame!

m grbic (gast) op 13-12-2018 om 15:40:34

ik wil wel 20 paar sokken voor de boerenkapel in aardenbug allemaal de zelfde super

Zie meer reacties

Zie minder reacties