Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe Heineken Coolbag gelanceerd | waterdicht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe Heineken Coolbag gelanceerd

04 juni 2018 om 11:04

Heineken heeft voor de zomer van 2018 een nieuwe Heineken Coolbag gelanceerd. Aangezien het Nederlandse weer nogal onvoorspelbaar is, is de tas waterdicht. 

Heineken Coolbag waterdicht
Logo Heineken brouwerij
Heineken Brouwerij

Heineken Coolbag 2018

Waterdichte Heineken Coolbag We kennen het allemaal. Een gezellige middag in het park kan zomaar verstoord worden door een enorme hoosbui. De zomer in Nederland is lastig te voorspellen. Maar gelukkig is één ding in ieder geval wél zeker, de nieuwe waterdichte Heineken Coolbag doorstaat alle weersomstandigheden. De Heineken Coolbag werd vorig jaar voor het eerst gelanceerd en krijgt nu dus een waterdichte opvolger. 

De tas zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een heerlijke verfrissende Heineken en hij ziet er ook nog eens piekfijn uit. De Coolbag is vanaf 11 juni verkrijgbaar in de supermarkt bij aankoop van een Heineken 8-pack 25cl blik.

Getest voor de Hollandse zomer

Buiten zijn coolfunctie die ervoor zorgt dat jouw Heineken bier goed gekoeld blijft en het mooie design van de tas, is de Heineken Coolbag ook nog eens waterdicht. Dus zit je lekker een middagje in het park? Of geniet je van een romantische avond op het strand? En slaat het weer ineens om? De Coolbag kan het allemaal aan en zorgt ervoor dat de inhoud van jouw tas altijd droog blijft!

Lees ook

De rugzak is comfortabel te dragen en met een handvat in de vorm van een opener til je de Heineken Coolbag gemakkelijk op én kun je ook nog eens ijskoude biertjes openen. Want zeg nu zelf: bier is ijskoud toch het allerlekkerst. De Heineken Coolbag is vanaf 11 juni in de supermarkt verkrijgbaar bij aankoop van een Heineken 8-pack 25cl blik voor €9,99.

Heineken NOW

Mocht je geen gekoeld bier in huis hebben, niet getreurd! IJskoud Heineken pils is voortaan ook te bestellen via de Heineken NOW app (Amsterdam) of via een bestaande bezorgservice zoals Deliveroo (Amsterdam) en Thuisbezorgd.nl (Utrecht). 

Heineken NOW bier bezorg service

Cookie instellingen