Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Heineken zoekt chef Oranjezaken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Heineken zoekt chef Oranjezaken

18 december 2013 om 14:03

Het jaar 2014 belooft een bijzonder Oranjejaar te worden. Zo is er o.a. het WK voetbal en de eerste Koningsdag.

Heineken is daarom op zoek naar een chef Oranjezaken.

oranje maatpak
Heineken met S tijdens jubileum in 2017
Heineken Experience

Heineken blikt al vast vooruit op 2014. De verwachting is dat 2014 een super succesvol Oranjejaar gaat worden. Heineken is daarom op zoek naar een Chef Oranjezaken.

"Er zijn zoveel momenten om het jaar te vieren", aldus een woordvoerster van Heineken. "We hebben de Olympische Spelen in Rusland, de eerste Koningsdag en het WK Voetbal. Precies daarvoor zoeken we een feestganger, een man of vrouw die het oranje gevoel wil aanwakkeren en verspreiden.

Lees ook

Functie Chef Oranjezaken

Als Chef Oranjezaken ben je het gezicht van de Oranjefans. Namens Heineken verspreid je in binnen- en buitenland het Oranjegevoel.    Oranje Heineken auto

Ideale kandidaat Chef Oranjezaken

De ideale kandidaat moet zich heel erg verbonden voelen met Nederland. De ideale kandidaat volgens Heineken: Het is jouw persoonlijke missie ervoor te zorgen dat de leeuw nooit in zijn hempje komt te staan en geen Nederlandse berg is je te hoog.

Vergoeding Chef Oranjezaken

Een echte Chef Oranjezaken heeft natuurlijk ook een auto in deze stijl. Je krijgt daarom van Heineken een oranje auto. Daar staat wel tegenover dat de Chef Oranjezaken zich in een oranje maatpak moet hullen. Een bonus ontbreekt natuurlijk ook niet: als Nederland het WK in Brazilie wint, wordt je jaarsalaris verdubbeld.

Denk je dat jij geknipt bent voor deze functie? Meld je dan nu aan

Cookie instellingen