Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Blikvanger: tas ontwikkeld voor recycling blikjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan lanceert de Blikvanger

31 mei 2023 om 15:49

Hertog Jan introduceert met trots de Hertog Jan Blikvanger, dé duurzame oplossing om afval te verminderen en recycling te bevorderen.

hertog jan blikvanger tas
Hertog Jan set van 6 blikjes á 0,33 liter
Hertog Jan bier blikje van 33cl

Deze Hertog Jan Blikvanger is een tas en speciaal ontworpen om in te spelen op de recente Nederlandse wetgeving omtrent statiegeld op blikjes. Consumenten kunnen namelijk vanaf 1 april gebruikte blikjes terugbrengen naar de supermarkt voor recycling. Hertog Jan stimuleert met deze handige tas het statiegeld systeem, waarbij elk blikje €0,15 oplevert.

Reclyclingtas, booschappentas en koeltas in één

De Hertog Jan Blikvanger is niet zomaar een tas; het is een slimme en stijlvolle metgezel voor bierliefhebbers. Met handige verdeelstukken om de blikjes georganiseerd te houden, biedt de tas voldoende ruimte voor maar liefst 24 lege blikjes. Na het inleveren van de blikjes kunnen de verdeelstukken eenvoudig worden opgevouwen, waardoor de tas direct kan worden gebruikt als boodschappentas of koeltas.

Lees ook

"Onze vertrouwde pilsener gaat al decennialang mee. De ontwikkelingen op het gebied van recycling dagen ons uit om ook na te denken over oplossingen om op een verantwoorde manier van het bier te genieten", zegt Caroline Klaassen, Marketing Manager Hertog Jan. "Met de Hertog Jan Blikvanger willen we consumenten op een eenvoudige manier laten deelnemen aan het statiegeldsysteem en zo bijdragen aan een duurzamere toekomst. We zijn er trots op dat we niet alleen een functionele oplossing bieden, maar ook iets dat perfect past bij de levensstijl en gewoonten van onze bierliefhebbers."

Hertog Jan tas met op de achtergrond blikjes bier en de Hertog Jan brouwerij

Blikvanger tas kopen

Hertog Jan blikjes bier De Hertog Jan Blikvanger is vanaf 5 juni verkrijgbaar in verschillende supermarkten -bij aankoop van Hertog Jan producten - en ontworpen met het oog op duurzaamheid en gemak. Deze Blikvanger tas van Hertog Jan is natuurljijk niet compleet zonder Hertog Jan blikjes, dus deze zul je nog zelf even moeten bestellen.

Albert Heijn winkels doen mee van 5 juni tm 11 juni
Plus winkels doen mee van 26 juni tm 2 juli
Jumbo winkels doen mee van 17 juli tm 23 juli.

Cookie instellingen