Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Koop een Saviour en wordt een Kompaan Verlosser | Kompaan Savior

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Koop een Saviour en wordt een Kompaan Verlosser

28 mei 2020 om 16:44

Kompaan Bier is een actie gestart om de coronacrisis door te komen. Word jij een Kompaan Verlosser en eigenaar van een uniek Kompaan Saviour bier?

Kompaan Saviour
Kompaan Saviour
Kompaan bier header

Kompaan verlosser

Kompaan Saviour logo Kompaan Bier heeft altijd al de droom gehad om een flinke brouwerij in Den Haag te realiseren. De bierbrouwerij was goed op weg om die droom te verwezenlijken. Echter gooide de coronacrisis roet in het bier en maakte de droom onzeker. De Haagse brouwerij is daarom een actie gestart waar men steun kan betuigen!

Kompaan in de horeca

De Kompaan brouwers geloven sterk in gezonde samenwerking met (lokale) bars en restaurants. Ze geloven daar zo sterk in dat er 70% van het bedrijf is verwerkt in deze sector. Deze gehele sector werd in de loop van één weekend compleet weggevaagd. Daarnaast heeft de brouwerij ook hun eigen ambachtelijke bierbar per direct moeten sluiten vanwege de coronavirusmaatregelen. 

Kompaan horeca

Lees ook

Kompaan-reddingsfles

Het was de brouwerij vrij duidelijk dat ze een oplossing nodig hadden om uit deze moeilijke tijd te komen. Kompaan hoopt zo'n oplossing nu te hebben gevonden, een oplossing in de vorm van een 0,75 liter fles! De oplossing heet de Kompaan Saviour (oftewel Verlosser), want dat is wat de brouwerij nu echt nodig heeft: Verlossers. Kompaan roept iedereen nog één laatste keer op om de brouwerij te ondersteunen. 

Kompaan Saviour is een 0,75 liter frisse Imperial Saison van 9% alcohol. Het bier wordt gebrouwen voor alle Kompanen die met de brouwerij mee willen zeilen door deze storm van onzekerheid. Als Kompaan 3.500 flessen verkoopt, levert dit een opbrengst van €100.000 op, dat is wat de brouwerij nodig heeft om hun Craft Beer Company op de been te houden.

Blijf voor altijd gegraveerd

Kompaan Saviour lijst Bij bestelling van de Kompaan Verlosser ontvang je de 0,75 liter Kompaan Saviour Imperial Saison en sluit je je automatisch aan bij de groep Kompaan redders. Omdat Kompaan zo dankbaar is voor alle steun zal iedere redder bij naam worden geëerd op een Saviours-kunstwerk! Het kunstwerk zal geplaatst worden in de Kompaan bar.

Cookie instellingen