Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

La Trappe Quadrupel Magnumfles gelanceerd

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

La Trappe Quadrupel Magnumfles gelanceerd

21 augustus 2019 om 12:02

Het Trappistenbier La Trappe Quadrupel is vanaf half oktober in een 1,5 liter fles te koop. Deze Magnum fles is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

La Trappe Quadrupel Magnum fles met glazen
La Trappe Quadrupel Logo
La Trappe Trappist logo

Eerbetoon aan naamgever bierstijl

Als eerbetoon aan La Trappe Quadrupel, welke in 1991 als eerste werd geïntroduceerd en naamgever werd van deze bierstijl, wordt voor de eerste keer een unieke 1,5 liter magnum in gelimiteerde oplage geïntroduceerd. De fles zal vanaf half oktober 2019 te koop zijn.

  La Trappe Quadrupel Magnum De Quadrupel kan op de fles doorontwikkelen, waardoor de smaak uiteindelijk ronder en zachter wordt. De fles is voorzien van jaar van afvulling, een ultieme bewaarfles voor de ware fijnproever of geschenk voor de echte bierliefhebber.

La Trappe Trappist

Lees ook

La Trappe Trappist is authentiek Nederlands bier uit Berkel- Enschot. Het wordt sinds 1884 gebrouwen binnen de muren van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Dat gebeurt nog altijd onder toezicht en verantwoordelijkheid van trappistenmonniken. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze principes staan garant voor eerlijk, oorspronkelijk bier met een rijke historie van rust en stilte. Proef de stilte.

La Trappe Quadrupel (10%)

Een karaktervol, zwaar, bovengistend trappistenbier met een warme amberkleur en een crèmekleurige schuimkraag. De geur heeft associaties van kruidnagel en noten, in balans gebracht door de zoete aroma’s van vanille, rozijnen en banaan. La Trappe Quadrupel heeft een volle, verwarmende en intense smaak, moutig met zoete tonen van dadel en karamel. De afdronk is zacht en licht bitter.

Cookie instellingen