Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lange rij voor goedkoop bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lange rij voor goedkoop bier

01 juni 2016 om 09:44

Lange rijen afgelopen weekend in IJsselmuiden. De reden... Goedkoop bier!

De lokale Plus supermarkt verkocht kratjes Hertog Jan pils voor €7,50.

Zotte Zaterdag Plus IJsselmuiden Hertog Jan

Afgelopen weekend werd in IJsselmuiden de Zotte Zaterdag gehouden, waar meerdere winkeliers aan deelnamen. Elk half uur was er bij een andere winkel een 'zotte' actie. De lokale Plus supermarkt was de eerste van de dag.

Goedkoop bier

Logo Plus supermarkten De zotte actie van de Plus in IJsselmuiden was een krat Hertog Jan voor €7,50. Deze aankondiging leidde zaterdagochtend voor lange rijen voor de supermarkt. In twintig minuten tijd werden 800 kratten Hertog Jan verkocht.

Lees ook

Toen het goedkope bier uitverkocht was werden er waardebonnen uitgedeeld aan 'ongelukkigen' die daarmee deze week nog een krat op de kop kunnen tikken voor hetzelfde bedrag. Dit is een uitzonderlijk lage prijs voor een krat Hertog Jan, ben je benieuwd naar de huidige aanbiedingen van kratten bier?

Veel kratten

Normaal gesproken bestelt deze Plus supermarkt zo'n 75 kratten Hertog Jan per week. Nu zullen er in een week ruim 1500 kratjes verkocht worden voor €7,50 per stuk. De supermarkt geeft aan behoorlijk geld toe te moeten leggen op kratjes voor deze prijs. "Dit was echt een reclamestunt."

Cookie instellingen