Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Krat Aanbieding | Korting kratten HJ pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hertog Jan krat aanbieding

Kratten Hertog Jan pils met korting bij Nederlandse winkels vind je in het overzicht. Bekijk de Hertog Jan krat aanbiedingen en vergelijk de prijzen van dit pils. In dit krat zitten 24 flesjes Hertog Jan pilsener met een inhoud van 30cl. 

Hertog Jan Pilsener is een pils uit Nederland dat wordt gebrouwen door Hertog Jan Brouwerij. Vandaag zijn er 10 aanbiedingen van een krat van 24 flesjes á 0,30 liter van Hertog Jan Pilsener.

Hertog Jan Krat aanbieding
hertog jan pilsener bier in glas
hertog jan pilsener bier logo

Hertog Jan Pilsener krat 24x0,30 kopen

Hertog Jan Pilsener krat 24x0,30 is online te koop bij:

Sorteer & filter

Filters

Favorieten

Sorteer

Merk 1

Kenmerk

Verpakking 6

Winkel

Biersoort

Brouwerij

Alcoholpercentage

Filter
Winkel
Merk
Prijs
Literprijs
Kortingspercentage
 • Kratten
 • Blikjes
 • Flessen
 • Fusten
 • Aanbiedingen van kratten Hertog Jan

  Kratten Hertog Jan worden meestal bij meerdere winkels met korting aangeboden. Het krat is in Nederland in veel gevallen de voordeligste verpakkingsvorm, wat inhoudt dat de prijs per liter meestal het laagst is als je een krat bier in de aanbieding koopt. Deze HJ kratten hebben een inhoud van 24 flesjes die weer 30cl bier per stuk bevatten. Er zit in dit krat dus 7,2 liter Hertog Jan pils. 

  Ben je benieuwd of er acties, kortingen of reclames zijn van Hertog Jan kratten? Bekijk het overzicht en vergelijk de prijzen voor een krat bier bij verschillende Nederlandse supermarkten, slijterijen en groothandels. 

  Hertog Jan, uit liefde voor bier. Hertog Jan Pilsener is het bekendste bier van de Hertog Jan Brouwerij in Arcen. Het pils heeft een volle en rijke smaak en wordt gebrouwen uit natuurzuiver water, zorgvuldig geselecteerde granen, biergist en Saazer-hop. Dit pilsener uit Arcen heeft een alcoholpercentage van 5.1%. 

  Cookie instellingen